OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Relatietherapie in Voorburg

Geen liefde meer voelen voor je partner? Je kunt daar erg van schrikken. Ik weet er alles van. Ook ik voelde het niet meer. Ik wílde het wel. Daarom ging ik eerst met mijn partner in gesprek. Samen besloten we om in relatietherapie te gaan bij Messersmid Relatietherapie in Voorburg. We wilden samen onze relatie redden. De relatietherapie was een schot in de roos voor ons!

Hoe het mis ging

Na 25 jaar huwelijk voelde ik geen liefde meer voor mijn partner. Ik had het gevoel dat we mijlenver van elkaar verwijderd waren. We raakten in een welbekende sleur. Alles ging op zijn gangetje: werk, kinderen, onze ouders die onze hulp nodig hadden en onze verschillende hobby’s. Ik vond het prima zo. Totdat ik oude herinneringen ophaalde. We waren zo gelukkig samen na ons trouwen en na de geboortes van onze kinderen. We vulden elkaar naadloos aan en met de passie zat het meer dan goed. Hoe kon het zo mis gaan tussen ons? Ik wilde dat helemaal niet!

Relatietherapie als redding

Ik wilde niet dat ons huwelijk zal mislukken. Mijn partner gelukkig ook niet. Samen kozen we voor de relatietherapie in Voorburg. Volgens Rogier van Messersmid Relatietherapie getuigt het kiezen voor therapie van moed en doorzettingsvermogen. Investeren in je huwelijk is voor je eigen toekomst. Liefde is het mooiste geschenk in de wereld. De liefde kan in de knel raken, maar kan ook zeker bevrijd worden volgens Rogier.

EFT relatietherapie in Voorburg

EFT is de afkorting van emotionele focus therapie. Het is een vorm van relatietherapie die zich richt op de gevoelens die jij en je partner ervaren in jullie relatie. Het was dus de perfecte therapie voor ons! We probeerden elkaar weer te begrijpen door ons eerst kwetsbaar op te stellen. Rogier hielp ons om negatieve patronen in beeld te brengen en vervolgens te doorbreken. Stapje voor stapje kwamen mijn partner en ik weer nader tot elkaar. De verbinding groeit. Ik voel weer liefde voor mijn partner. We zijn er nog niet, maar we komen er wel!

Relatietherapie: het traject van een sessie

We verkennen eerst samen jullie relatie. Daarna gaan we de verdieping in. Als laatste kijken we terug en blijven we doorwerken. Wil jij ook weer liefde voelen voor je partner? Wees niet bang, het kan echt! Door relatietherapie van Messersmid Relatietherapie.

https://www.messersmid-relatietherapie.nl/