OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Wortelkanaalbehandelingen

Voor een wortelkanaalbehandeling in de omgeving van Zeist, dus ook als u in Utrecht of De Bilt woont, bent u van harte welkom bij Tandartspraktijk de Clomp. Bij deze praktijk nemen ze de tijd voor u en bent u ook als nieuwe klant direct aan de beurt. Er is hier namelijk geen wachtlijst! U kunt hier ook terecht voor andere behandelingen, zoals kunstgebitten.

Waarom wortelkanaalbehandelingen?

De tanden en kiezen zitten in het kaakbot vast met wortels. In de wortels lopen zogenoemde wortelkanalen waarin weefsel zit dat bestaat uit zenuwvezels en kleine bloedvaten. Het kan zijn dat dit weefsel ontstoken raakt. Als dit weefsel niet verwijderd wordt kan de ontsteking zich uitbreiden naar het kaakbot. Dit kan ervoor zorgen dat het bot rondom de tanden en kiezen verdwijnt, waardoor tanden en kiezen uitvallen. Bent u bang voor de tandarts en een wortelkanaalbehandeling? Dan kunt u ervoor kiezen voor een lachgassedatie. U ondergaat de behandeling dan zeer ontspannen.

Neem nu contact op!

Wilt u zich inschrijven als nieuwe klant of gelijk een afspraak maken voor een behandeling? Dan kunt u gelijk contact opnemen met Tandartspraktijk de Clomp. De praktijk streeft ernaar om uw bericht binnen een werkdag te beantwoorden.

https://www.declomp.nl/