OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Acceptance and Commitment Therapy is bewezen effectief bij psychische klachten

Acceptance and Commitment Therapy: energie steken in een waardevol leven

Niet focussen op uw problemen, maar op uw mogelijkheden. Invivo Clinics, dat vestigingen heeft in Zeist en Amstelveen, leert u via deze aanpak om beter om te gaan met uw psychische klachten. U leert met behulp van Acceptance and Commitment Therapy om u te richten op de waardevolle zaken en niet op emoties of hindernissen.

Gedragstherapie van de Amerikaan Steven Hayes

Acceptance and Commitment Therapy houdt in dat u een acceptatiegerichte houding aanleert ten opzichte van gebeurtenissen die buiten uw persoonlijke invloed liggen. Daarnaast heeft u de bereidheid om uw gedrag stapsgewijs te richten op de waarden die voor u belangrijk zijn in het leven. Denk hierbij aan vriendschap, creativiteit en ontwikkeling. De ACT die u kunt volgen bij Invivo Clinics is een therapie van de Amerikaanse psycholoog Steven C. Hayes. Hiermee pakt u op een gezonde manier psychische klachten aan.

Invivo Clinics: korte behandeling, duurzaam herstel

Sinds 2009 heeft Invivo Clinics als doel om de zorg voor geestelijke gezondheid toegankelijker en efficiënter te maken. Zo zijn cliënten voor een betaalbare prijs in staat om hun angst- en stressklachten aan te pakken. Duurzaam herstel staat centraal voor Saskia Dijksma en Emil Prager, de oprichters van Invivo Clinics. Zij bieden een integrale aanpak door middel van het Freedom of Movement Programma en combineren dat met reïntegratieprogramma’s voor op de werkvloer. Acceptance and Commitment Therapy en mindfulnesstraining spelen een grote rol in de terugvalpreventie.

Iedereen wil graag een leven leiden zoals hij of zij zelf wil. Maar welke richting moet u kiezen? De gecertificeerde trainers van Invivo Clinics ondersteunen u om weer te handelen naar uw persoonlijke waarden. Met Acceptance and Commitment Therapy gaat u voor een positieve aanpak van uw klachten!

https://invivoclinics.nl/acceptance-commitment-therapy/