OBS Beukenlaan
Image default
Vervoer en transport

Accijnzen en buitenlandse btw terugvragen

In diverse situaties kunt u accijnzen en buitenlandse btw terugvragen. Laat u dit achterwege, bijvoorbeeld omdat het veel administratief gedoe met zich meebrengt? Zonde! Heeft u wel eens berekend hoeveel geld u dan eigenlijk achterlaat in het buitenland? Voor diverse ondernemers, waaronder ook voor ondernemers actief in de transportbranche, loopt dit bedrag nog aardig op. De accijnzen en buitenlandse btw terugvragen hoeft administratief helemaal geen gedoe te zijn. U kunt deze taak uitbesteden aan een ervaren partner, zoals Nebu Transport Services. Alles kan eenvoudig online geregeld worden via het klantenportaal waar u gebruik van maakt.

Geld terughalen in het buitenland

Voor veel transportbedrijven geldt dat er op jaarbasis een flink bedrag ‘verdwijnt’ door het betalen van btw in een ander EU-land. Het zijn gelden die u eigenlijk gewoon in het buitenland achterlaat. U kunt de buitenlandse btw terugvragen en op die manier zorgen dat u al die bedragen gewoon weer terug ontvangt. Het is een aantrekkelijke optie, zeker wanneer het om aardig wat facturen gaat. Daarnaast kunt u flink besparen door de teruggaaf van accijnzen. De teruggaaf van dieselbelasting kan worden aangevraagd binnen enkele landen, zoals Slovenië, Spanje, Frankrijk en België. Dit betekent dat u extra financieel voordeel geniet wanneer er in één van deze landen wordt getankt.

Kies voor financieel voordeel via dit betrouwbare bedrijf

Een ervaren partner, zoals Nebu Transport Services, kan voor u buitenlandse btw terugvragen en zorgen voor de teruggaaf van accijnzen. Europese transportbedrijven kunnen bij deze organisatie terecht voor onder meer tankkaarten, tolapparaten en veerbootboekingen. Komt u vast te zitten op een buitenlandse weg met een boete? Dan biedt deze professional een speciale boeteservice aan. Zo profiteert u van het (financiële) voordeel van een A tot Z dienstverlening. Bekijk de website van deze partij voor meer informatie of neem eens vrijblijvend contact met ze op.

https://www.nebutransport.nl/NL