OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Autoservice Apeldoorn bij Autobedrijf Weijers

Selecteer uw auto uit een brede selectie van tweedehandsvoertuigen

Occasions Apeldoorn biedt u kwaliteitswagens met een feilloze traceerbaarheid en geleverd met een volledige historiek. Hun beste troef is hun reputatie. Hun ervaring van bijna 50 jaar stelt ze in staat om de beste auto’s te vinden en deze aan te bieden tegen uiterst concurrerende prijzen.

Bij auto service Apeldoorn kunt u kiezen tussen een auto tegen internetprijs zonder garantie of een voertuig met zes maanden volledige garantie. Deze voertuigen hebben een volledig onderzoek van de banden, de remmen en het onderstel ondergaan en zijn volledig gereinigd. Voor een volledig gecontroleerde wagen betaalt u bij Apeldoorn occasion 750 euro meer dan de meeneemprijs. Bovendien zijn hun tweedehandsvoertuigen BOVAG gecertificeerd. Dit betekent dat hun kilometerstand gegarandeerd is en ze technisch volledig in orde zijn.

Reparatie en onderhoud

Auto service Apeldoorn zorgt voor uw voertuig, in welke staat het ook verkeert. Zij zorgen voor diagnose en reparatie bij problemen, onderhoud om pech te voorkomen, voorbereiding op de technische controle…Profiteer van een duidelijke en nauwkeurige diagnose en een gratis schatting voor elke reparatie! Auto service Apeldoorn zorgt zowel voor preventief als curatief herstel, vervangen van banden, remmen ….

Vermijd storingen of andere problemen met uw voertuig, maar ook grote reparaties en aanzienlijke kosten door he latent uitvoeren van regelmatig onderhoud! Dit zorgt voor een langere levensduur van uw auto.

Appeldoorn occasion heeft toch een specialiteit

Appeldoorn occasion biedt een ruim assortiment van tweedehandswagens aan. Dit van bijna alle merken, in alle kleuren en tegen eerlijke prijzen. Eerder waren zij gedurende 26 jaar een Mazda dealer. Om die reden is de Mazda MX-5 cabrio’s nog steeds het paradepaardje van hun assortiment. Neem een kijkje op de site of breng een bezoekje aan auto service Apeldoorn voor een proefritje. Misschien rijd jij volgende week al rond in een sportieve cabrio van Occasions Apeldoorn.

https://www.weijers.nl/autobedrijf-apeldoorn/