OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Betrokken en meedenkend: uw accountant Almere

Als zzp’er of ondernemer met een groot bedrijf kunt u veel zelf op financieel-administratief gebied. Maar voor bepaalde zaken kunt u beter een goede accountant Almere raadplegen of bent u zelfs wettelijk verplicht een accountant in te schakelen. Gelukkig wordt er bij deze accountant Almere niet alleen voor u gewerkt, gerekend en getekend, maar ook nog eens goed meegedacht.

Sterke en directe communicatie

U bent niet altijd op de hoogte van uw verplichtingen op boekhoudkundig gebied. Daarom bestaat de kans dat u iets gaat vergeten. Met deze accountant Almere wordt die kans al een stuk kleiner. Zij wijzen u op uw verplichtingen en maken duidelijke afspraken met u. Als u niets aanlevert, kunnen zij niet verder. Daarnaast nemen ze contact met u op om u bij te staan. Hun communicatie is niet alleen erg gestructureerd en doelgericht, maar ook verfrissend. U vervolgt met meer kennis uw dag en administratieve handelingen.

Vaste prijsafspraken

“Wat kost dat dan?” horen we u denken, en dat begrijpen we. Financieel-administratief en fiscale dienstverlening heeft een prijskaartje. Bij deze accountant Almere is men daar helder over. Bijna alle taken die zij voor u uitvoeren krijgen een vaste prijs die met u wordt afgesproken. U weet dus exact waar u aan toe bent. En bedenk: sommige werkzaamheden kunt u niet zelf of mag u niet zelf uitvoeren.

Begrip

Voordat deze accountant Almere voor u aan het werk gaat, wordt er uiteraard kennis gemaakt. Verwachtingen en manier van werken worden besproken. Zo weet u wat deze accountant Almere wel voor u kan doen (veel!) en wat niet, mochten daar onduidelijkheden over zijn. Ook worden tarieven besproken en een planning gemaakt. De kans is groot dat u hun kantoor met een glimlach verlaat: hier heeft u een goed gevoel bij.

https://www.bluelineaccountants.com/