OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

HenF Lichtenvoorde: specialist in RVS en Duplex

Roestvast stalen maatwerkproducten van HenF Lichtenvoorde

Zoekt u een bedrijf met een ruime ervaring in RVS laswerk? HenF Lichtenvoorde maakt al ruim twee decennia onderdelen en halffabricaten in RVS en Duplex. Deze onderneming uit de Achterhoek is gerenommeerd in Nederland, maar ook in het buitenland. Van de voedingsmiddelenindustrie tot de chemische industrie en van scheepsbouw tot offshore, HenF heeft klanten in zeer uiteenlopende branches.

RVS laswerk door de expert

HenF Lichtenvoorde stelt hoge eisen aan de expertise en vakbekwaamheid van de lassers. Zij beschikken over een breed spectrum aan lascertificaten en leveren laswerk op maat. Zij zijn in staat om zeer gedetailleerd, maar ook grote oppervlakten en volumes vakkundig te lassen. Op het gebied van TiG of MiG/MaG RVS lassen, plaatwerk en leiding- en drukwerk leveren de specialisten uit Lichtenvoorde continu vakwerk van de bovenste plank.

HenF Lichtenvoorde: uitstekend laswerk voor een redelijke prijs

Voor het maken van RVS tanks op maat bent u bij HenF Lichtenvoorde helemaal aan het goede adres. Van mengtanks tot fermentatietanks en van RVS drukvaten tot opslagtanks, dit bedrijf is dé specialist in RVS oplossingen. Ook het bouwen van grote machines en leidingwerk is bij HenF laten in goede handen. Hierbij kunt u rekenen op een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Onderdeel van de werkwijze is dat de vaklieden röntgenfoto’s van het RVS laswerk maken om de kwaliteit te waarborgen.

RVS producten zijn populair in uiteenlopende branches. HenF Lichtenvoorde heeft veel ervaring met de verschillende soorten RVS en hun toepassingen. Naast de juiste technologische kennis biedt HenF bovendien de inzet van gemotiveerde, klantgerichte vaklieden. Zij helpen u graag om uw doelstellingen te realiseren en zijn gewend om te denken in oplossingen. Met HenF uit Lichtenvoorde bent u in staat om in te spelen op marktveranderingen en uw concurrentievermogen te vergroten. Bel of mail dus snel voor informatie of een afspraak!

https://www.henf.nl/