OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Betrouwbare partner voor wereldwijd transport

Beschikt u over een lading goederen die u binnen Nederland, of naar een ander land wilt vervoeren? Sintrex de Poppe is een transportbedrijf dat dit transport graag voor u verzorgt. Wij vervoeren goederen zowel binnen als buiten de EU. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten transport, zowel regulier transport (over de weg, over water of via de lucht) als spoedtransport. Sintrx verzorgt transport naar diverse landen binnen Europa, waaronder transport Duitsland, transport Engeland, transport Frankrijk en transport Rusland. Wij zijn een betrouwbare partner die alle bijkomende aspecten tot in perfectie beheert. Zo regelen we ook transportverzekeringen, goederenopslag en handelen we douane formaliteiten af.

  • Opslag
  • Transportverzekeringen
  • Douane formaliteiten
  • Spoedtransport

Transport binnen en buiten de EU

Sintrex verzorgt transport over de hele wereld. In het bijzonder zijn we als full-service transportbedrijf specialist in het verzorgen van transport binnen Europa. Zo beschikken we over vestigingen in meerdere landen, waaronder Nederland, Duitsland, Letland en Rusland. Als internationaal bedrijf staan we in contact met een breed netwerk, waardoor we het transport voor u tot in de puntjes kunnen verzorgen. Het kan gaan om transporten van diverse omvangen. Omdat we geen eigen materialen hebben zijn we nergens aan gebonden en zijn we zeer flexibel in de mogelijkheden.

Spoedtransport van kleine en grote ladingen

Moet uw lading zo snel als mogelijk vervoerd worden? Sintrex heeft een eigen transportbedrijf in het leven geroepen dat gericht is op het verzorgen van spoedtransport. Onze transporteurs zijn al binnen 20 minuten bij u op locatie om het inladen te verzorgen. Vervolgens zal hij snel op weg gaan naar de eindbestemming. Spoedtransport is zowel met grote als kleinere ladingen mogelijk. Onze koeriers staan 24/7 voor u ter beschikking.

Goederenopslag in onze eigen opslagloods

Indien nodig kan uw lading opgeslagen worden in onze eigen opslagloods in Gildehuis, Duitsland. Deze loods is vlak over de grens bij Oldenzaal gelegen. Vanuit de opslagloods is distributie, ompakken, inpakken en uitpakken van ladingen mogelijk. Ook tijdelijke opslag is mogelijk. De opslagloods biedt ruimte voor goederen van groter formaat.

Import-, export- en transit documenten

Om te zorgen dat uw zending zonder oponthoud door de douanewereld komt verzorgt Sintrex ook alle bijkomende douaneformaliteiten. Onze douane expediteurs zorgen ervoor dat alles in orde komt wat betreft import en export documenten, alsmede transit documenten en fiscale kwesties.

https://www.sintrex.nl/