OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Chaletpark in Voorthuizen waar gastvrijheid voorop staat

Eigenaar van een chalet op eigen grond

Als echtpaar van boven de vijftig zochten wij een knus chalet op een kleinschalig chaletpark in de buurt van de Veluwe. Het liefst geen verhuur en ook geen permanente bewoning. Een mooi chalet hebben we gevonden bij Park Florinata, een chaletpark in Voorthuizen. Dit is een schitterend vakantiepark dichtbij de Veluwe en te midden van prachtige natuur.

Prachtig afgewerkt chalet

Het chalet is gelegen op een prachtige kavel aan de rand van het chaletpark Florinata. In 2008 is dit kunststof chalet met veranda gebouwd, de buitenzijde is bekleed met volkern kunststof platen, het onderhoud vergt dus weinig tijd. Het chalet is gebouwd door Top Totaal. Deze bouwer kenmerkt zich door zijn goede service en het gebruik van kwalitatief zeer goede materialen en de hoge mate van afwerking. Dit zien we gelijk bij aankomst, het is een prachtig afgewerkt chalet.

De indeling

Bij binnenkomst kom je binnen in de hal met cv-kast. Het is een open chalet met veel lichtinval door de vele hoge ramen. De woonkamer is ruim en knus, er staan zitmeubels, tafels en een tv. Door de schuifpui sta je zo buiten. ’s Ochtends openen we de ramen en ontbijten we samen met de fluitende vogels in de tuin. De open keuken is van alle gemakken voorzien: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Ook de slaapkamer is ruim en er staat een goed bed en er is voldoende opbergmogelijkheid. De badkamer is klein, maar goed te gebruiken.

Chaletpark in Voorthuizen: Park Florinata

Park Florinata is een prachtig chaletpark in Voorthuizen. De parkbeheerders zijn vriendelijk en helpen je als je een vraag hebt. Gastvrijheid vinden ze heel belangrijk en dat maken ze helemaal waar. Ben jij ook geïnteresseerd in een eigen chalet op een mooi vakantiepark? Bezoek dan de website en bekijk het aanbod. Liever geen chalet, maar een vakantiewoning? Het park biedt een schitterende vakantiewoning aan: Huize Florinata.