OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Massage in Langeraar boeken?

Massage in Langeraar

Een massage in Langeraar biedt uitkomst wanneer er sprake is van een stressvolle periode, of van lichamelijke klachten. Maar ook voor hen die gewoon even willen ontspannen en tijd voor zichzelf willen nemen, is een massage een fijne behandeling. Doordat er heel veel verschillende massages bestaan, zit er zonder twijfel wel een massage bij die aansluit bij wat de klant prettig vindt. Hierbij kan men denken aan een basis of uitgebreide ontspanningsmassage, maar ook aan een basis of uitgebreide hotstonemassage. Maar wat doen bepaalde specifieke massages met je?

Betere doorbloeding

Een massage zorgt voor een betere doorbloeding en werkt helend voor spieren en gewrichten. Uiteraard werkt een massage ontspannend en heeft het een positief effect op de werking van het immuunsysteem. Bovendien helpt een massage bij het verwijderen van afvalstoffen en geeft het zelfhelende vermogen van het lichaam een impuls. Doordat een massage de doorbloeding stimuleert, is de kans op het krijgen van een blessure kleiner. Na een heerlijke massage voelt u zich als herboren en kunt u er weer tegenaan. Een ontspanningsmassage en hotstonemassage zijn het meest populair.

Ontspanningsmassage

Tijdens een ontspanningsmassage wordt er warme olie gebruikt, voor een heerlijk warm en rustgevend effect. Gedurende de massage worden de nek en de rug gemasseerd, waardoor de doorbloeding verbetert. Bij bijvoorbeeld Salon la Détente duurt een basis massage in Langeraar ongeveer een uur, maar u kunt ook kiezen voor de uitgebreidere variant. Wanneer u kiest voor de uitgebreide variant, worden uw rug, nek, voeten en benen gemasseerd.

Hotstone massage

Waarschijnlijk heeft u weleens van een hotstone massage gehoord. Dit is een lichaamsbehandeling met warme basaltstenen die op de rug en nek geplaatst worden. U kunt kiezen voor een basis massage, of voor een langere variant. Deze massage zorgt ervoor dat uw spieren ontspannen en zorgt achteraf voor veel positieve energie.

Bekijk de massages van Salon la Détente

Neem gerust een kijkje tussen de behandelingen die Salon la Détente aanbiedt, of neem contact op voor meer informatie.

Salon la Détente

Leeuwerikspad 2

2461 BH Ter Aar

https://salonladetente.nl