OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Creëer je eigen kantoor met tweedehands kantoormeubelen

Ben je door de Corona crisis ook geneigd om thuis te moeten werken? Maar heb jij geen goede werkplek? Na een lange tijd thuis zitten, werkt de keuken tafel niet meer als een goede werkplek. Je gezin gaat tegen je aanpraten of komt naast je zitten. Je raakt afgeleid door alles om je heen. Het is heel herkenbaar, als je geen eigen kantoorruimte hebt. Maar met tweedehands kantoormeubelen van Mauron.

Verantwoord thuis zitten

h een hoekje in je woonkamer, slaapkamer of keuken waar je geen gebruik van maakt? Dan kun je die eenvoudig omtoveren met een tweedehands zit sta bureau. Zet er in het weekend een plat op, dan sluit je jouw “kantoor” op deze manier af. Met een tweedehands bureaustoel maak je het plaatje helemaal af. Deze stoelen kun je niet alleen in je eigen kleur laten afleveren, maar zijn ook nog eens ergonomisch. Dus je zit ook nog eens verantwoord thuis.

Duurzame meubels

Met een tweedehands thuiswerkplek creëer jij jouw eigen plek. Hier kun je weer creaties maken, maar heb je ook nog eens een nieuwe motivatie om aan de slag te gaan. Zo blijf je in je zelf investeren. De tweedehands kantoormeubelen van Mauron zijn duurzaam en met zorg uitgezocht. We hebben alleen maar bekende merken die in grote kantoren worden gebruikt. We steken ze alleen in een nieuw jasje. Zo ben jij goed bezig voor je portemonnee en het milieu.