OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

De heilzame werking van Saffraan

Een vriendin van mij gebruikt sinds ze gescheiden is van haar man saffraan. Dit is een vrij duur kruid dat ook wel het rood goud wordt genoemd. Zij besteld de specerij in de webshop van Crocussativus. Dit is een webshop die hoogwaardig saffraan verkoopt dat getest is door Eurofins Scientific. Dit bedrijf is de wereldmarktleider op het gebied van het testen van voedsel, farmaceutische producten en milieu. Daardoor weet ze zeker dat het saffraan van Crocussativus veilig en heilzaam is.

Hoe werkt dat dan precies?

Saffraan heeft een heilzame werking. De specerij zorgt ervoor dat u zich beter voelt. Ervaart u andere ongemakken, zoals slecht slapen of ouderdomskwalen? Daar heeft u door het innemen van saffraan een stuk minder last van. U neemt het kruid in door een omhulsel in te slikken. In dat omhulsel zit 100% rood goud, zonder dat er andere ingrediënten aan toegevoegd zijn. Geen gebruik van vulmiddelen, dus!

Een per dag

U slikt iedere dag een omhulsel per dag. U kunt deze gewoon voor of na de maaltijd inslikken met water. Doordat het geen regulier middel is, merkt u niet meteen resultaat. Maar op den duur merkt u wel resultaat. Wat het resultaat is, is per persoon verschillend. Uw gezondheidsklachten nemen op termijn in ieder geval af, waardoor u zich een stuk beter voelt. Houd hierbij wel goed in uw achterhoofd dat u er echt maar één per dag in mag nemen!

Zelf kweken

Het werkte zo goed dat ze besloot om zelf saffraan te kweken. Dat doe je door saffraan bollen te kopen en deze in de tuin te planten. Ze kon kiezen uit 10 bollen, 100 bollen, 1000 bollen en 10.000 bollen. Ze heeft uiteindelijk gekozen voor 10 saffraan bollen. Ze wil eerst even uitzoeken of het verzorgen ervan lukt. Ze heeft namelijk niet zulke groene vingers, zo heb ik ervaren.

Ik ga ook saffraan kopen

Mijn vriendin is er zo enthousiast over dat ik ook besloten heb om saffraan te kopen in de webshop van Crocussativus. Ik ben heel erg benieuwd naar wat deze heilzame specerij kan betekenen voor mijn klachten. Ik ga het in ieder geval proberen en dan zullen we vanzelf zien hoe ik me na een paar maanden voel.

https://crocussativus.eu/home