OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Beste meubelmaker in Apeldoorn

Wij waren al tijden op zoek naar een meubelmaker in Apeldoorn die allerlei meubels voor ons wilde maken. Daar zijn wij naar op zoek omdat wij meubels op maat nodig hebben én niet houden van die standaard meubels die je bij de populaire winkels koopt. We wilden iets aparts, iets wat niemand anders heeft en speciaal voor ons op maat gemaakt is.

Tijdens onze zoektocht in Google kwamen we uit bij Dorst Maatmeubel. We zijn tot op de dag van vandaag meer dan tevreden met wat dit bedrijf voor ons betekent heeft. In dit artikel vertellen we meer! Alvast een spoiler: dit bedrijf heeft ook een keuken voor ons gemaakt!

Meubels op maat

Voor meubels op maat in Apeldoorn zijn we hier dus zeker geslaagd. Zo zijn we geslaagd voor een kast op maat in Apeldoorn, een prachtige tafel, een dressoir en een tv meubel. Doordat wij in huis een hele hoop scheve muren hebben, konden we nooit geschikte meubelen vinden. Deze meubelmaker heeft allemaal meubels gemaakt die perfect onder die muur passen. Daardoor kunnen we optimaal gebruik maken van de beschikbare opbergruimte in huis.

Een prachtige keuken

In het verleden investeerden we nooit echt in een keuken, we waren al blij als we gewoon normaal konden koken. Toen de kinderen het huis uit waren vonden we dat het tijd was om voor onszelf te kiezen. Zodoende hebben we een keuken op maat laten maken. Benieuwd naar een keuken op maat in Apeldoorn? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van dit bedrijf.

Ook voor interieurbouw

Wist u dat het bij het inrichten van het interieur allemaal gaat om de perfecte verhoudingen tussen kleur, verlichting, wooncomfort en natuurlijk meubelen? Wij hadden gelangere tijd moeite met het realiseren van het ‘perfecte plaatje’. Dankzij interieurbouw in Apeldoorn van de medewerkers van Dorst Maatmeubel is onze woonkamer een prachtig samenhangend geheel. We zijn jullie ontzettend dankbaar!

https://www.dorstmaatmeubel.nl/