OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

E-liquid kopen

E liquid kopen voor je e-sigaret kun je het beste online doen. Bij E-liquidwinkel kun je tot 23.00 uur ’s avonds je bestelling plaatsen en heb je deze al direct de volgende dag in huis! Je kunt heel gemakkelijk je e-liquid uitzoeken op basis van merknaam of op basis van smaak. Hou je bijvoorbeeld van een fruitsmaakje, een menthol smaakje, een filtersigaret of een shag tabak smaak, met 1 druk op de knop heb je ze allemaal direct in beeld.

Elektronisch roken

Elektronisch roken of elektrisch roken doe je met een e-sigaret. Een e-sigaret of elektrische sigaret bestaat uit een oplaadbare batterij, een e-liquidreservoir en een zgn. ‘coil’. De coil is het onderdeel van de e-sigaret waar een klein stukje katoen in zit. Katoen absorbeert de e-liquid. Vervolgens wordt deze coil verwarmt door de batterij. Hierdoor kan de e-liquid verdampen. In feite ben je dus vloeistof aan het verdampen, vandaar dat we elektronisch roken ook wel ‘dampen’ noemen. E liquid bestellen Op www.e-liquidwinkel.nl vindt je een ruim uitgebreid assortiment aan goedgekeurde en gecertificeerde kwaliteit e-liquids ofwel e-vloeistoffen voor de Nederlandse markt. Alle e-liquids worden gemaakt in Europa en bevatten met louter Europese ingrediënten. E-liquidwinkel kiest bewust voor e-liquid uit Europa en niet uit China. Wij hebben namelijk geen enkel vertrouwen in de Chinese e-liquidmarkt. Lees hier hoe dat komt.Wil je ook E liquid bestellen? Neem dan een kijkje in de webshop.

E-sigaret kopen

Natuurlijk vindt je op E-liquidwinkel ook een selectie goedgekeurde en kwalitatief hoogwaardige e-sigaret Startersets. Deze zijn allemaal uitvoerig getest en zijn perfect om de overstap naar elektronisch roken te maken.

https://www.e-liquidwinkel.nl/