OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Fijne rijschool in Leiden en Wassenaar

Ik had al jarenlang gespaard voor het halen van mijn rijbewijs, maar het kwam er maar niet van door werk en studeren. Nu besloot ik dat het tijd was om op zoek te gaan naar een rijschool in Leiden of een rijschool in rijschool in Wassenaar.

Ik studeer in Leiden en ik woon in Wassenaar, dus het leek me heel erg handig om een rijschool te zoeken die in beide steden werkzaam is. Zo kan ik na werk of colleges rijlessen volgen! Vandaag vertel ik jullie meer over Correct Verkeersschool. Dat is namelijk de rijschool waar ik om de 2 weken ontzettend leuke en leerzame rijlessen volg.

Autorijles in Leiden op mijn eigen tempo

Wat ik het fijne vind aan autorijles in Leiden volgen bij deze rijschool, is dat ik het compleet op mijn eigen tempo mag doen. Het is in mijn geval van groot belang dat ik de rijlessen kan combineren met mij baan en studie, want die trekken beide veel aandacht van me.

Ik heb een pakket afgenomen en mag helemaal zelf bepalen hoe snel ik de lessen uit het pakket op maak. Ik heb gekozen voor een pakket met autotheorie er bij. Die heb ik na 10 lessen ongeveer gehaald.

Rijbewijs gehaald

Ik heb dankzij iedere leerzame rijles in Leiden na ongeveer 40 lessen mijn rijbewijs gehaald. En daar ben ik zo blij mee! Ik heb ook meteen maar een auto gekocht, zodat ik met de auto naar college en naar mijn werk kan.

Ben je in deze regio ook op zoek naar een rijschool voor autorijles in Leiden en directe omgeving? Dan raad ik Correct Verkeersschool ten zeerste aan!

https://www.correctverkeersschool.nl/