OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Fijn kinderdagverblijf in Den Haag en omgeving

Bent u op zoek naar een prettig kinderdagverblijf, kinderopvang of crèche in Den Haag? Dan laten we u met heel veel plezier kennis maken met kinderopvang Road2School. Dat is de plek waar onze kinderen heen gaan sinds mijn man en ik sinds een paar maanden weer volle bak aan het werk zijn. De kindjes hebben het daar ontzettend naar hun zin en wij brengen ze er iedere keer weer met een fijn gevoel heen.

Doordat we zeker weten dat ze het daar ontzettend naar hun zin hebben, kunnen mijn man en ik op ons werk optimaal concentreren. Om de kindjes hoeven we ons namelijk echt geen zorgen te maken. Ideaal! In dit blogartikel vertellen we meer over Road2School.

Voor elk uniek kind

Deze crèche, kinderopvang, kinderdagverblijf en BSO in Den Haag gelooft dat ieder kind uniek is en de juiste vorm van aandacht en veiligheid verdient. Daarnaast heeft ieder kind natuurlijk ook zijn of haar eigen ontwikkeltempo. Daarom passen de medewerkers van Road2School de begeleiding aan aan het niveau van het desbetreffende kind. Op die manier kunnen de kinderen ontdekken en leren door te spelen, maar dan precies op hun eigen niveau.

Kleine groepen

Wat wij ook heel erg fijn vinden, is het feit dat de groepen bij deze kinderopvang in Den Haag klein zijn. Daardoor is er altijd genoeg aandacht voor ieder kind. De pedagogisch medewerkers die werkzaam zijn bij deze opvang vinden dat heel belangrijk. En wij ook! Dus dat komt uitstekend uit.

Bovendien zijn de medewerkers ook nog eens getraind voor kinderen die extra stimulans nodig hebben. Bijvoorbeeld kinderen die een rugzakje hebben of omdat een kind moeite heeft met bepaalde ontwikkelingen. Daarvoor heeft u als ouder geen indicatie nodig vanuit een andere instantie. Ieder kind is hartstikke welkom!

Op zoek naar een fijne plek voor opvang?

Op zoek naar een fijne plek waar uw kinderen kunnen vertoeven wanneer u aan het werk bent? Neem contact op met deze kinderopvang in Den Haag of lees meer op de website.

 

https://www.road2school.nl/