OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Prachtige gietvloeren in Amersfoort

We hebben laatst kennisgemaakt met VH-Vloeren. Dit is een bedrijf waar u terecht kunt voor de meest mooie gietvloeren in Amersfoortt. Binnen ons bedrijf houden we van een strak en industrieel uiterlijk. Daar hoort natuurlijk ook een gietvloer bij! Zodoende gingen we op zoek naar een bedrijf dat gietvloeren in Amersfoort kan leggen.

De vloer komt in een bedrijfspand te liggen, dus het is van groot belang dat deze tegen een stootje kan en nog jarenlang mee kan. De Liquid Design gietvloeren van VH-Vloeren zijn meer dan een vloeivloer. In dit blogartikel vertellen we meer over waarom deze vloer nou zo’n goede keuze is én over de dienstverlening van VH-Vloeren.

Veerkrachtige gietvloer

Maar wat maakt deze vloer dan zo bijzonder? Het is een hele veerkrachtige vloer, waardoor de kans op scheuren echt minimaal is. Daarnaast heeft de vloer een warme uitstraling en een natuurlijke look. Juist doordat zo’n vloer over die kenmerken beschikt, geeft hij de finishing touch aan het uiterlijk van ons bedrijfspand. Het is gewoon net een sfeervol vloerkleed met een luxe uitstraling. Alleen dan in de vorm van een vloer die makkelijk te onderhouden is en jarenlang mee gaat.

PVC vloer inclusief egaliseren en leggen

Wat we het fijne aan dit bedrijf is, is dat het bedrijf de PVC vloer inclusief egaliseren en leggen aanbiedt. Daar zijn we heel erg blij mee want mijn medewerkers en ik zouden echt niet weten hoe we dat zelf moeten doen. Het is belangrijk dat de ondervloer voordat de PVC vloer gelegd wordt, helemaal vlak, droog, scheur-, vet- en stofvrij is.

Wanneer dat niet het geval is is het resultaat niet optimaal. De medewerkers hebben de ondervloer op vakkundige wijze egaal gemaakt en vervolgens de vloer gelegd. Het resultaat mag er wezen! Het is echt heel erg mooi geworden. Her bedrijfspand heeft door de nieuwe vloer een helemaal nieuwe look gekregen. We raden dit bedrijf zeker aan aan andere bedrijven en particulieren.

https://vhvloeren.nl/