OBS Beukenlaan
Image default
Auto’s en Motoren

Ford Transit zakelijk leasen

Om de zakelijke kilometers en de kosten die daaraan verbonden zijn beter inzichtelijk te maken kiezen veel ondernemers ervoor om auto lease zakelijk aan te pakken. Een voertuig dat uitsluitend bestemd is voor zakelijk gebruik komt dan op deze manier in de onderneming. Vaak gaat het om bestelbussen. Daarmee kan zakelijk namelijk vaak meer bereikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van materialen. Het is dan belangrijk dat het voertuig dat je gaat leasen aan een aantal eisen kan voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte, het verbruik en het comfort en de veiligheid. Dit is allemaal belangrijk.

zakelijk auto leasen 

Een bestelbus is de ideale auto als het gaat om ruimte. Zeker Ford Transit lease is om deze reden aan te raden. Deze auto heeft namelijk acht kubieke meter aan luidruimte. Dit is één van de grootste laadruimtes in deze klasse. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om één of meerdere Transits in het wagenpark op te nemen. Zo kan gemakkelijk en effectief met vervoer van materiaal en gereedschap worden omgegaan. Dit scheelt veel in kosten en is dus zeer efficiënt. Wanneer gekeken wordt naar de prijs ten opzichte van de prestaties, dan is dit voor veel ondernemers zeer overtuigend.

Gemak in gebruik

Het gebruiksgemak van de Ford Transit is een ander argument dat vaak wordt aangedragen tegenwoordig. Veel ondernemers zijn zeer te spreken over de assistentiesystemen die in de auto te vinden zijn. Daardoor wordt het gemakkelijker om door het verkeer te manoeuvreren. Bovendien zorgt dit voor minder kosten omdat het gemakkelijker wordt om de auto op de juiste manier te gebruiken. Denk bijvoorbeeld ook aan de zuinigere motor die in de Transit is geplaatst. Door bijkomende kosten in de hand te houden en zeker te zijn van de vaste maandprijs van het leasecontract zijn de autokosten goed te beheersen.

https://www.autoleasecentrale.nl/