OBS Beukenlaan
Image default
Auto’s en Motoren

Een Mercedes Sprinter als leaseauto

Een lease auto zakelijk overwegen doe je wanneer je denkt dat je beter af bent met een specifieke auto voor zakelijke doeleinden. Is je onderneming flink aan het groeien, dan kan het zijn dat je je wagenpark moet uitbreiden. Bijvoorbeeld omdat je dan effectiever kunt werken. Dit betekent ook dat je je verder moet verdiepen in de verschillende mogelijkheden die allerlei leaseauto’s te bieden hebben. Je hebt immers een auto nodig die zo dicht als mogelijk tegen jouw wensen en doelen aan zit. Daarmee kan je zorgen dat jouw bedrijf net iets gemakkelijker nog verder kan groeien.

Zakelijk auto leasen

Er is één hele specifieke reden waarom Mercedes Sprinter lease door een groot deel van de ondernemers gekozen wordt. Het gaat dan natuurlijk om de mogelijkheden van het voertuig zelf. Er zijn niet veel bedrijfswagens die zo flexibel zijn op te bouwen als de Mercedes Sprinter. Er zijn immers meer dan een handvol varianten van dit model op de markt. Dit betekent dus ook dat een aantal zaken die specifiek voor jouw branche van toepassing zijn kunnen worden afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan een dichte laadruimte of een open laadbak. Denk ook aan het kiezen voor een enkele cabine of een dubbele cabine.

Prestaties

Voor een bedrijfsauto is het natuurlijk vooral ook van belang welke prestaties geleverd kunnen worden. Een Mercedes Sprinter is in dat opzicht een belangrijke voorloper. Zo is er een flinke laadruimte in de dichte sprinters te vinden. Ook de Mercedes met open laadbak kan flink wat materiaal vervoeren. Bovendien is de Sprinter krachtig. Hij kan bijvoorbeeld worden overgeschakeld op een vierwielaandrijvingmodus wanneer de situatie hier om vraagt. Zo kan de auto altijd alle omstandigheden aan. Zonder dat daarbij de kosten voor bijvoorbeeld brandstof te ver oplopen. De brandstofkosten staan immers los van de leaseprijs die je met de leasemaatschappij afspreekt in de meeste gevallen.

https://www.autoleasecentrale.nl/