OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Fysio Zeist west

Fysiotherapie kan noodzakelijk zijn

Er moet wat aan gedaan worden, als u blijvend last heeft van uw bewegingsorganen. U kunt pijnklachten hebben van uw benen, rug, nek, armen en schouders. Als u daar last van heeft, dan is het verstandig om een huisarts te bezoeken. De huisarts onderzoekt u eerst en probeert te achterhalen waar de klachten vandaan komen. Als de huisarts denkt te weten wat de oorzaak is, dan zal hij of zij het proberen op te lossen door bepaalde dingen voor te schrijven. Helpen deze niet, dan zal de huisarts u doorverwijzen naar de fysio Vianen als u daar woont.

De fysio Vianen

Tijdens het eerste bezoek dat u heeft bij de fysio Vianen, zal de therapeut een gesprek met u hebben. Hij of zij zal proberen erachter te komen waar de klachten vandaan komen. De pijn die u in uw bewegingsorganen heeft, kunnen veroorzaakt worden door een ongeval, operatie, beroerte enzovoort. Zodra de fysiotherapeut weet waar de pijnklachten vandaan komen, kan er een behandelingsplan opgesteld worden.

Fysiotherapie Zeist

Wanneer u in Zeist woont en u heeft een fysiotherapeut nodig, dan is het verstandig om fysiotherapie Zeist te nemen. U zult meerdere malen de therapeut moeten bezoeken tijdens de behandelingen. Er zijn verschillende methoden die gebruikt kunnen worden door de therapeut om u van uw klachten af te helpen.

Soorten fysiotherapeutische behandelingen

Bij de fysio kunt u door een manuele therapeut behandeld worden, maar ook door een arbeidstherapeut of bekkentherapeut. Zo zijn er bijna voor alle aandoeningen behandelingsmethoden. Zelfs voor dementi of Parkinson kan een therapeut helpen. Vaak zal na het eerste bezoek worden gestart met massagetherapie, oefentherapie of fysische therapie. Er wordt voor massagetherapie gekozen als er in het lichaam opgebouwde spanningen zijn ontstaan. Hierbij wordt er met de handen gewerkt en als het nodig is met bepaalde toestellen. In veel gevallen komt u na een massagetherapie er als herboren vandaan. Massagetherapie geeft u vaak een voldaan en gelukkig gevoel.

https://fysiotherapiezeistwest.nl/