OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Ga voor duurzaamheid met karton display

Karton is een van de meest duurzaamste en gemakkelijkste manieren om iets te recyclen. Als je namelijk gebruik maakt van gerecyclede materialen kunnen hierdoor duizenden bomen in leven blijven en wordt er daarbij ook nog eens energie en water bespaard. Tel uit je winst! Ga ook voor een duurzamer leven met een karton display.

 

Weg met het plastic

Alsof de zee er nog niet vol genoeg mee ligt. Het moet langzaam gedaan zijn met ons plastic gebruik wereldwijd. Naast dat een plastic display er vele malen minder mooi uitziet dan een kartonnen  display heb je ook nog eens minder keus. Een karton display kun je voor een vriendelijk prijsje in vrijwel alle kleuren, maten en vormen laten maken. Dat kun je met plastic zeker weten niet. Ben je toe aan een nieuwe dan is een kartonnen display makkelijk opgeborgen omdat je het kunt opvouwen. Probeer dat maar eens met een plastic display. Kortom, het is goedkoper, mooier, je hebt meer keus en het is makkelijker op te bergen dan een display van plastic!

 

Een karton display is de beste keus

Zoals je net al las, kun je echt alle kanten op die je maar wilt. Het display dat jij in gedachten hebt kan werkelijkheid worden, het maakt niet uit hoe gek het uitziet! Buiten de vorm kun je de look ervan helemaal personaliseren naar eigen wens. Wil je je logo er groot op? Of zat je met je gedachte meer bij een bepaald thema? Het kan allemaal!

 

https://endlessbranding.com/karton-display/