OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Gazons en grasvelden stabiel houden met kunststof grasplaten van Kunststof Forte

Kunststof grasplaten: milieuvriendelijk en waterdoorlatend

Of u nu plaatmaterialen of andere kunststoffen nodig heeft, Kunststof Forte staat open voor al uw wensen. Voor een evenement kan deze webshop uit Alblasserdam bijvoorbeeld kunststof grasplaten leveren als duurzame grondversteviging. De kracht van Kunststof Forte ligt verder in het brede assortiment in plaatmaterialen van onder meer acrylaat, pvc en HDPE voor de bouw-, scheepvaart-, interieur- en kunstbranche.

Ecologisch verantwoorde kunststof grasplaat ter verharding

Grastegels van kunststof zijn geschikt om split op zijn plaats te houden. Deze kunststof grasplaten zijn ook ideaal als grastoepassing en voorkomen dat er rijsporen in het gras ontstaan. De grasblokken verharden parkeerplaatsen, evenemententerreinen, bermen, paden en opritten en geven water door naar de onderliggende laag. De grasplaten zijn eenvoudig te installeren en hebben geen onderhoud nodig. Hitte of kou tasten deze milieuvriendelijke grastegels bovendien niet aan. Een bestelling van kunststof grasdallen bij Kunststof Forte heeft u binnen drie dagen in huis.

Online kunststof specialist die meedenkt over oplossingen

Kunststof wordt voor allerlei toepassingen en creatieve doeleinden gebruikt. Kunststof Forte helpt u als online kunststof specialist graag verder, als u kunststof zoekt in een bepaalde afmeting, dikte of kleur. Heeft u wensen op het gebied van interieur-, design- of veiligheidsoplossingen of heeft u kunststof nodig voor de inrichting van een hotel, restaurant of winkel? Deze kunststofexpert levert de kunststof die u nodig heeft graag op maat af op de gewenste locatie. Ook kunstgras en tuinmaterialen, waaronder groendaksystemen, vindt u in het assortiment.

Kunststof Forte is sterk in persoonlijke service. De deskundige medewerkers staan u dus graag te woord als u meer informatie wilt over de plaatmaterialen of over de kunststof grasplaten. Heeft u gevonden wat u zoekt, plaats dan snel en veilig uw bestelling. U ontvangt uw aankoop al binnen enkele dagen!

https://www.kunststofforte.nl/