OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Schmallenberg hotel Nederlandse eigenaar

Het Sauerland is een van de mooiste gebieden van Duitsland. Dit prachtige gebied geeft u het gevoel in een heel ander deel van de wereld te zijn, terwijl het in werkelijkheid helemaal niet zo ver weg is. Voor iedereen is het Sauerland een mooie plek, van jong tot oud en van sportief tot meer rustige mensen.

Elk seizoen prachtig

Bovendien is het Sauerland elk seizoen prachtig. In de zomer geniet u van de prachtige natuur, bijvoorbeeld tijdens een wandel- of fietstocht. In de winter kunt genieten van de vele pistes. Een mooie plek om te verblijven is Schmallenberg. Het is dan extra leuk wanneer u een hotel heeft met een Nederlandse eigenaar. Bent u daarom op zoek naar een Schmallenberg hotel met Nederlandse eigenaar? Kom dan naar Parkhotel Schmallenberg!

Parkhotel Sauerland

Het perfecte Schmallenberg hotel met Nederlandse eigenaar is Parkhotel Sauerland. Dit hotel heeft twee vestigingen, waarvan een in Andreasberg en dus eentje in Schmallenberg. Parkhotel Schmallenberg vindt u in het authentieke dorpje Bad Fredeburg. Het hotel is zowel klassiek als modern en bevindt zich op een perfecte locatie. Dat is zowel in het dorp als in de gehele regio Sauerland. Wat te denken van een van de vele schitterende wandelroutes, die op slechts 100 meter van de ingang van het hotel beginnen. Hierbij zijn er routes voor iedereen.

Zin in fijne route?

Heeft u zin in een relaxte route? Geen probleem. Zin in wat meer uitdaging? Dat is ook zeker mogelijk. Bovendien bevindt zich direct naast het hotel een informatiecentrum. Hier kunt u uiteraard terecht voor allerlei tips, maar ook voor een taxi die u brengt naar andere schitterende routes om te wandelen of fietsen. Na een dagje genieten en inspanning kunt u vervolgens bij ons heerlijk tot rust komen en genieten van een hapje en drankje. Ideaal toch!

https://parkhotel-sauerland.com/schmallenberg-hotel-met-nederlandse-eigenaar/