OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Het bleken van de tanden in Deventer

Veilig uw tanden bleken

Een mooi en gezond gebit wil iedereen. Daar zijn door de jaren heen allerlei technieken en middeltjes voor gebruikt. Toch waren en zijn alle middeltjes niet even goed voor uw tanden. Door de wetenschappelijke onderzoeken, zijn we erachter gekomen dat het mogelijk is om uw tanden op een veilige manier te bleken. Wanneer u een stralende glimlach heeft, zullen de deuren voor u gemakkelijker opengaan.

Tanden bleken Deventer

Wanneer u in of in de omgeving van Deventer woont, dan kunt u voor het tanden bleken Deventer naar de specialisten van TTL Appelhof gaan. Bij TTL Appelhof werkt een team van specialisten om de kwaliteit van het gebit te verbeteren. U kunt er rechtsreeks terecht of via uw tandarts om de kwaliteit van uw tanden te verbeteren. Het laboratorium is toegankelijk voor de tandartsen, maar ook cliënten. Het tandheelkundig laboratorium van TTL Appelhof is goed bereikbaar en heeft een eigen parkeerplaats.

Is het bleken van de tanden slecht?

In principe hoeft het bleken van de tanden niet slecht te zijn. Het is niet goed als er waterstofperoxide of chloor wordt gebruikt. Omdat de mens al lang witte tanden wil hebben vanwege het schoonheidsideaal, is er lang gezocht naar veilige middelen. Wanneer u op uw voeding let en niet rookt, zullen uw tanden uit zichzelf witter blijven. Om toch wittere tanden te krijgen, kiezen veel mensen ervoor om hun tanden te laten bleken.

Waterstofperoxide voor het bleken van de tanden

Waterstofperoxide gebruiken voor het bleken van de tanden kan slecht zijn. Door het gebruik hiervan zouden de wortels van de tanden aangetast kunnen worden en uiteindelijk afbreken. Waterstofperoxide dat in een laag percentage gebruikt wordt, kan wel, maar u kunt het bleken van de tanden beter aan de tandarts overlaten. Ze weten precies wat er wel en niet gedaan moet worden om uw tanden op een veilige manier witter te maken.

https://www.ttl-appelhof.nl/