OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Kies voor een uniek drankje met de mede van Heathen Mead

Waan u een Viking en geniet van een glaasje mede

Wat is het verschil tussen honingwijn en mede?

Honingwijn en mede worden vaak als synoniemen beschouwd. Honingwijn is echter echte wijn waar, na het gistingsproces, honing aan toegevoegd wordt. Mede is zoete drank die zonder druiven gegist wordt. Deze heerlijke versnapering bestaat enkel uit water, gist en honing. Net als bij wijn bestaan er droge en zoete varianten. De soort en de hoeveelheid honing beïnvloedt de smaak van dit verrukkelijke drankje namelijk aanzienlijk.

Mede koopt u bij Heathen Mead

Tegenwoordig is mede in Nederland bijna niet meer verkrijgbaar. Vindt u het toch ergens terug, dan is de kwaliteit vaak slecht en is het drankje veel te duur. Heathen Mead wil hier verandering in brengen. Heathen Mead is namelijk een Nederlands bedrijf dat dit eeuwenoude drankje weer op de markt wil brengen. Ze hebben verschillende soorten mede in hun assortiment opgenomen en zorgen bovendien voor een uitstekende dienstverlening!

Pure en gezonde bloemenhoning

Verder vindt u bij Heathen Mead nog verschillende smakelijke producten terug. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over diverse smaken hakhoning, heerlijk honingbier en lekkere bloemenhoning. Bovendien zorgen ze ervoor dat de bloemenhoning koud geslingerd is en alle smaken en andere positieve eigenschappen van de honing intact blijven. De bloemenhoning van Heathen Mead is dan ook lekkerder dan de supermarkthoning en vormt een gezond alternatief voor suiker en andere zoetstoffen.

Heerlijke producten op basis van honing vindt u bij Heathen Mead

Heathen Mead is een specialist in producten op basis van honing. Ze beschikken over een ruim assortiment aan natuurlijke en gezonden producten. Zeker voor de liefhebbers van mede is Heathen Mead de uitgelezen partner. Ze beschikken namelijk over mede van de allerbeste kwaliteit en leveren dit heerlijke drankje bovendien aan een zeer eerlijke prijs!

https://heathenmead.nl/