OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Overspuiten van meubelen levert u geld op

Het overspuiten van de bestaande meubelen

Wanneer u al langer in een huis woont, dan zijn de meubels op een bepaald moment gedateerd. Daar wilt u graag verandering in brengen. Omdat iedereen vindt dat de gebruikte meubelen heerlijk zitten, vindt u het jammer dat ze ingeruild zouden moeten worden. U heeft daarvoor twee mogelijkheden. Of nieuwe meubels kopen of de bestaande meubels voorzien van een moderne kleur. Wanneer u in het bezit bent van geloogd of licht eiken meubelen, dan is het mogelijk dat u daarop uitgekeken bent. Door ze een andere kleur te geven, kunt u uw bestaande meubelen een nieuw leven inblazen.

Meubelspuiterij Arnhem

Wanneer u uw bestaande meubelen een andere kleur wilt geven, ga ze dan niet zelf schilderen. Waarschijnlijk zult u daar spijt van krijgen. Het is verstandiger om de meubelspuiterij Arnhem te benaderen als u in Arnhem woont. Wanneer u naar een professionele meubelspuiterij Arnhem zoekt, komt u zeker de naam Bart Dijkhof tegen. Bart Dijkhof is een industriële spuiterij die al meer dan 30 jaar ervaring heeft. Ze werken voor de zakelijke markt, maar ook voor de particuliere sector.

De manier van werken

Wanneer u met Bart Dijkhof in zee gaat, worden er eerst afspraken gemaakt over de kleur, kosten en tijdsduur. Wanneer u het met de afspraken eens bent, zullen ze de meubels bij u, volgens afspraak, op komen halen. De meubels worden zover mogelijk uit elkaar gehaald, voordat ze de spuitcabine ingaan. Voordat het meubelstuk in de spuitcabine gaat, worden eerst de bestaande laklagen verwijderd. Hierdoor zal de nieuwe laklaag beter hechten. Het meubelstuk zal er weer als nieuw uitzien, wanneer het weer in elkaar is gezet.

Waarom de bestaande meubels laten overspuiten?

Wanneer u meubels heeft van een goede kwaliteit, dan kunnen ze zeer lang meegaan. Het is vaak de kleur die niet met de tijd meegaat. Als u daar gevoelig voor bent, is het verstandig om de bestaande meubels te laten overspuiten. U weet daarbij dat u uw meubels terugkrijgt die weer lekker comfortabel zijn. Omdat er vaak met een kostprijs per uur wordt gewerkt, is het verstandig dat u eerst een offerte laat maken. Dan weet u vooraf wat u moet betalen voor het overspuiten.

https://www.bartdijkhof.nl/