OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Hét schoonmaakbedrijf in Utrecht en omstreken

Ik heb laatst kennis gemaakt met hét schoonmaakbedrijf in Utrecht: Polman Schoonmaak. Het zit namelijk zo. Ik heb mijn tweede huis maandenlang verhuurd. De huurder betaalde echter de huur niet en had een enorme huurachterstand. Nadat zij eenmaal uit het huis was gezet, bleek het er echt een varkensstal. Overal lagen etensresten en dingen waarvan je niet eens meer kunt zien wat het was. Bah, zo goor!

De schade is hersteld

Ik heb nadat ze vertrokken was meteen naar Polman Schoonmaak gebeld. Dit kon zo niet langer. De schade moest echt beperkt worden. Zodoende kwamen er al snel 2 professionele schoonmakers bij mij. Ze voerden allerlei schoonmaakwerkzaamheden uit. Van het lappen van de ramen tot aan het reinigen van meubels. Ze hebben letterlijk en figuurlijk mijn hele huis onder handen genomen.

Ook werkzaam in Amersfoort, Hilversum en Zeist

Woont of werkt u in de omgeving van Amersfoort, Hilversum, Zeist of Utrecht? Wanneer u een keer of periodiek een schoonmaker nodig heeft raad ik dit bedrijf ten zeerste aan. De schoonmakers hebben jarenlange ervaring. Hierdoor weten ze als de beste hoe ze in iedere situatie moeten handelen. Hoe vies het ook is, zij weten wel raad! En dat heb ik geweten. Het is net alsof die vervelende huurster er nooit gewoond heeft.

https://www.polmanschoonmaak.nl