OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Hulzen vliegengordijnen online kopen

Beschikt u thuis over een hulzen vliegengordijn die inmiddels wel aan vervanging toe is? Bent u daarom op zoek naar een nieuw gordijn waar u wél wat aan heeft? Moet dat vliegengordijn ook nog eens perfect aansluiten bij uw smaak en interieur? Zoek dan niet verder, want bij Horrenbouw zit u helemaal goed. Dit bedrijf levert vliegengordijnen in alle soorten en maten, onder meer van gerenommeerde merken zoals Terresol, Degor en Sun-arts. Voor iedere woning en situatie wel een geschikte vliegengordijn. Het uitgebreide assortiment is op de website in te zien en tevens te bestellen. Ideaal als u de deur niet uit wilt.

Specialist op het gebied van hulzen vliegengordijnen

Al vele jaren is Horrenbouw dé expert als het aankomt op vliegengordijnen. Wij beschikken over de juiste focus en kennis om de mooiste en meest hoogstaande vliegengordijnen te kunnen leveren. In ons assortiment treft u verschillende pakketten aan vliegengordijnen aan, waaronder van kunststof. Zo is er het doe-het-zelf pakket, maar ook een kant-en-klaar pakket voor de klant die van eenvoud en gemak geniet. Daarnaast is het mogelijk dat wij maatwerk leveren. U kunt kiezen uit diverse grootten, motieven en stoffen. Hierdoor is het bij Horrenbouw mogelijk een hulzen vliegengordijn aan te schaffen dat geheel eigen aanvoelt.

Online bestellen

Heeft u op onze website zitten rondkijken en bent u een hulzengordijn tegengekomen dat u aanspreekt? Deze kunt u online bestellen via de website. Nadat we uw bestelling ontvangen hebben gaan we direct aan de slag om deze in orde te maken. Uw bestelling wordt vervolgens ook bij u thuisgebracht. Hierdoor kunt u zich op een stijlvolle manier wapenen tegen vliegen, zowel thuis als op kantoor.

Eerst vragen?

Als u eerst nog vragen heeft voordat u een bestelling wilt plaatsen, bijvoorbeeld over de maat, kunt u gerust contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar ook per mail, via het contactformulier, of door middel van de live chatfunctie op onze website.