OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Imbarro hammam handdoeken – Bekijk ze hier

Een van onze meest populaire producten zijn toch wel onze hammam handdoeken. Deze zijn natuurlijk erg makkelijk, voor een dagje strand of naar de sauna. Of gewoon voor thuis, dat kan uiteraard ook gewoon. Neem nu snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment hammam handdoeken, -doeken en strandtassen.

Extra grote hammamdoek

Ben jij op zoek naar een extra grote hammam handdoek? Dan is onze XL hammam handdoek wellicht iets voor jou. Met deze XL handdoek, van 100x200cm kun jij natuurlijk heerlijk liggen op strand of bij de sauna. Je hebt hierdoor alle ruimte, waardoor ze bijvoorbeeld ook erg geschikt zijn om mee te nemen tijdens een leuke picknick op een prachtige zomerse dag in het park. Al onze hammam handdoeken beschikken over erg leuke, stralende en vrolijke kleuren. Het leven is veel te kort voor een saaie handdoek. Neem een kleurrijke hammam doek van Imbarro Home & Fashion.

Veel meer producten

Naast de handdoeken hebben wij uiteraard nog veel meer. Denk bijvoorbeeld eens aan onze strandtassen, die zijn voorzien van de echte “Imbarro Home & Fashion” touch. Dit kenmerkt zich door de vele kleuren, de kleurrijke prints en geweldige uitstraling. Wij hebben deze tassen in verschillende afmetingen, bijvoorbeeld een echte strandtas of toch een iets kleinere shopper. Het is maar net wat je allemaal mee wilt nemen en hoe groot de tas moet zijn. Voor iedere gelegenheid hebben wij een leuke tas.

Inkopen als winkelier

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk voor winkeliers om onze hammam handdoeken, strandtassen en al onze andere producten te verkopen in de winkel. Vraag hiervoor eerst een dealers account aan op onze website, waardoor jij toegang krijgt tot de speciaal ontwikkelde “dealer” website. Hier kun jij gemakkelijk al jouw nieuwe producten inkopen, van onze kimono’s tot onze kussen en van onze hammam handdoeken tot onze plaids.

Kom langs in onze showroom

Wil jij onze producten eerst zelf ervaren voordat je ze inkoopt? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom in Apeldoorn. Wij laten je graag al onze prachtige producten zien en vertellen je meer over het achterliggende verhaal van onze producten die veelal met de hand zijn gemaakt in India. Zien we je snel in onze showroom in Apeldoorn?

https://www.imbarro.nl/fashion-mode/strand-hammam-bad.html