OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Inbraakpreventie van de Arnhemse Slotenmaker

Inbrekers, helaas zijn ze er nog steeds. Een inbraak in je huis is erg vervelend. Het idee dat iemand in jouw huis is geweest is onprettig. Tevens geeft dit een onveilig gevoel iedere keer als je je huis betreedt. Om zeker te zijn van een veilige woning of een veilig pand, is het belangrijk om voor een goede inbraakpreventie te zorgen. De Arnhemse Slotenmaker kan je uitstekend adviseren over inbraakpreventie. Zo weet je of je huis of pand goed genoeg beveiligd is tegen inbraak.

Het begint met professioneel advies

De Arnhemse Slotenservice kan uitstekend advies verlenen over inbraakpreventie. Door het behalen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen ben je verzekerd van professioneel advies. De Arnhemse Slotenservice inspecteert de woning, hierna wordt er advies gegeven over eventuele maatregelen die je kan nemen om je huis beter te beveiligen tegen inbraak.

Heeft er toch een inbraak plaats gevonden in je huis? Dan bieden wij ook hulp! Nadat je thuis bent gekomen van een gezellig avondje uit zie je dat er ingebroken is. Dit is natuurlijk vreselijk om te zien. Uiteraard bel je meteen de politie. Is er dusdanige schade aangebracht dat direct hersteld moet worden? Dan kan je de Arnhemse Slotenservice bellen. Ze komen direct naar je toe en zullen de schade snel en vakkundig herstellen. De kosten van het schadeherstel worden in de meeste gevallen vergoed door de verzekeringsmaatschappij.

Tips om inbraak te voorkomen

Je kan je huis of pand natuurlijk beveiligen tegen inbraak, maar het verzekerd je niet dat er nooit meer ingebroken wordt. Hier geven we je wel wat handige tips om de kans op inbraak te verkleinen:

–        Laat sleutels nooit aan de binnenkant van de deur zitten.

–        Zet beklimbare attributen, zoals ladders of containers, niet onder een raam.

–        Laat niet weten dat je niet thuis bent. Plak dus geen briefjes op de deur dat je er niet bent of zet op social media dat je een weekend weg bent.

–        Sluit altijd alle ramen en deuren wanneer je weg bent, vergeet de garage niet.

–        Controleer je hang- en sluitsloten regelmatig.

–        Werk met goede buitenverlichting.

–        En houd samen met de buurt de woonomgeving goed in de gaten op verdachte situaties.

https://www.arnhemse-slotenmaker.nl