OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Kies voor goede fysiotherapie in Zutphen en Deventer

Fysiotherapie bij rug en nekklachten

Fysiotherapie Deventer en Fysiotherapie Zutphen zijn specialisten op het gebied van lichamelijke klachten zoals nek, rug, spier en gewrichtsklachten. De therapeuten bieden diverse soorten fysio aan zoals dry needling en manuele therapie. Er is veel persoonlijke aandacht voor u als klant. De behandelkamers zijn tevens ruim en comfortabel. Tevens zijn alle zorgverzekeraars in Nederland aangesloten waardoor de behandelingen altijd worden vergoed en u dus niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Klachten Screening

Fysiotherapie W&H geeft tijdens de intake een volledige screening om te achterhalen waar de klachten zitten zoals drukpunten en problemen aan pezen en gewrichten. Indien u niet mobiel bent dan kan fysiotherapie Deventer ook bij u langs komen om thuis behandelingen te geven. De fysiotherapeut is dus zeer flexibel. Fysiotherapie Zutphen en Deventer kunnen zo beginnen zonder verwijzing van de huisarts.

Soorten behandelingen

Naast algemene fysio geeft fysiotherapie Zutphen en Deventer ook Claudicatio, voor etalagebenen en problemen met lopen en dry needling. Dit is acupunctuur op probleem zones. Ook wordt er fysio op haptonomische basis gegeven. Dit is vooral bij bewegingsbeperking door klachten. De fysiotherapeut geeft ook medische massages waaronder lymfedrainage, bij lymfeoedeem indien er overtollig vocht uit de lymfen moet worden afgevoerd naar de goede lymfeknopen. Tevens kunt u ook terecht voor een gewone massage bij Fysiotherapie W&H. Bij sportblessures wordt soms medical taping gebruikt. Hierbij wordt spieractiviteit ingezet om een blessure te behandelen door middel van een elastisch tape.

Persoonlijk gesprek

Er vindt een persoonlijke intake gesprek plaats met de behandelaar. U kunt altijd uw wensen bespreken samen met uw klachten. De behandelaar gaat kijken waar de klachten vandaan komen en waar deze zich bevinden. Er zal een passende fysio behandeling worden toegepast. De sfeer is persoonlijk en de behandelaar zal u gerust kunnen stellen bij elke behandeling door voorzichtig aan te doen. U kunt rekenen op een professionele aanpak.

https://fysiotherapiewh.nl/