OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Schoonmaakbedrijf en glazenwasser in Deventer

Lees hier over schoonmaakbedrijf Hendriksen in Deventer en Zutphen. Het schoonmaakbedrijf heeft een specialisme op dagelijkse en periodieke schoonmaak, ramen zemen tot op zeer grote hoogte, en gevel- en hogedrukreiniging.

Glazenwasser Deventer

De glazenwasser Deventer werkt tot grote hoogte door het Tucker pole systeem. Dus als de glazenwassers van schoonmaakbedrijf Deventer er met een ladder of elektrische hoogwerker niet bij kunnen, dan krijgen zij ruiten tot op 13 meter hoogte schoon.

Bij dit bedrijf kunt u ook terecht voor < href=”http://www.schoonmaakhendriksen.nl/gevelreiniging/”>gevelreiniging. Hierin geldt hetzelfde als met de glazenwassers, zij werken tot op zeer grote hoogte. Soms is het nodig, ook al is het verwijderen van een bekladding over het algemeen niet op hoogte.

De klant voorop

Door de jarenlange ervaring van het schoonmaakbedrijf Deventer, het bedrijf bestaat al sinds 1934, weten de schoonmakers waar vraag naar is. Soms moet er structureel iets schoongemaakt en schoongehouden worden zoals een school. Soms moeten zij eenmalig komen om bijvoorbeeld roet te verwijderen na een brand. Niet uitzonderlijk is er vraag naar een klusjesman, en bij schoonmaakbedrijf Hendriksen zijn er genoeg om u vooruit te helpen. In die vele jaren dat het schoonmaakbedrijf Deventer bestaat heeft het bedrijf zich ontwikkeld, en levert het tal van diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen. Het schoonmaakbedrijf heeft een voorsprong omdat het zo lang bestaat.

Langdurige samenwerking

De medewerkers van het schoonmaakbedrijf investeren dan ook in een langdurige samenwerking en zetten de klant voorop. Vanuit die visie proberen zij u van dienst te zijn. Het kan zijn dat u in eerste instantie alleen de glazenwasser Deventer nodig heeft, en dat u daarna besluit om ook andere werkzaamheden door het schoonmaakbedrijf uit te laten voeren. Bijvoorbeeld dat u nadat de ramen van uw bedrijf zijn gewassen besluit om de vloer te laten reinigen.

https://www.schoonmaakhendriksen.nl/

Gerelateerde artikelen

Bedrijf laten groeien

Belettering auto

Ongedierte zal altijd bestreden moeten worden