OBS Beukenlaan
Image default
Zakelijk

Klantenservicetelefoon.nl: voor alle belangrijke telefoonnummers!

Het telefoonnummer van de klantenservice Zalando is 24/7 op te vragen via onze website. Maar natuurlijk kun je ons ook bellen voor dit specifieke en vele andere nummers. Wij zijn bereikbaar via 1840. Naast telefoonnummers helpen we je ook aan belangrijke informatie. Je kunt dan onder meer denken aan openingstijden van de diverse klantenservices. We geven leuke weetjes over de firma’s. En we vertellen je van te voren precies wat je moet weten voordat je belt.

Bij Zalando bijvoorbeeld begint de welkomstboodschap met ‘Hartelijk welkom bij Zalando’. Vervolgens wordt expliciet gevraagd of je je bestelnummer bij de hand wilt houden. Soms komt mailen net iets handiger uit dan bellen. Het Klantenservicetelefoon-team snapt dat als geen ander en overhandigt daarom ook e-mailadressen. Zalando is een toonaangevende webshop die sinds 2008 met name in Europa enorm populair is. Jij bestelt vast ook wel eens iets bij andere internetwinkels? Die betreffende telefoonnummers zitten ook in ons bestand.

Otto, Zalando, Sarenza bellen? Gewoon via 1840!

Welkom bij Klantenservicetelefoon. Wij zorgen ervoor dat je nu direct via de telefoon Otto kunt bereiken. Zo weet je snel wat je wilt weten over de spullen die je online gekocht hebt. We geven je twee opties. Allereerst kun je het nummer via onze website opzoeken. Maar je kunt ons ook bellen zodat een van onze medewerkers je doorverbindt met Otto.

Ons bestand is overzichtelijk verdeeld in categorieën. Klik op de groene balk rechtsboven met ‘Kies de categorie van de klantenservice’ en je krijgt een alfabetische lijst te zien. Te beginnen met ‘Alles-in-1 Provider’ en eindigend met ‘Woningcorporaties’. Er komen regelmatig nieuwe bedrijven/organisaties en nieuwe gegevens bij. Heb jij aanvullingen, wijzigingen of tips, we horen het graag van je. Met elkaar kunnen we regelen dat Klantenservicetelefoon.nl helemaal up-to-date is en blijft!

https://www.klantenservicetelefoon.nl/