OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Kopen of huren van een noodaggregaat

Kopen of huren van een noodaggregaat

Elk bedrijf heeft stroom nodig, en sommigen meer dan anderen Van warenhuizen tot productiefabrieken, u vertrouwt op uw stroombron om het licht aan te houden en uw productie gestaag vooruit te laten gaan. Of u nu klanten bedient, software schrijft of machines laat draaien, als de stroom uitvalt, komt uw bedrijf tot stilstand. Gelukkig is het niet nodig om iedereen naar huis te sturen en de productiviteit en zakelijke verliezen op te stapelen. Een stille aggregaat die u wat stroom kan leveren is alles wat u nodig hebt om alles draaiende te houden.

Uw bedrijf voorzien van een eigen stroombron

Zelfs als u meestal stroom uit het stadsnet haalt, is een noodaggregaat kopen om uw bedrijf te voorzien van een eigen stroombron in een noodsituatie ongelooflijk nuttig. Ook aankloppen bij een bedrijf dat zorgt voor verhuur aggregaat kan de juiste oplossing zijn bij nood.

Hoe vaak heeft u noodstroom nodig

Voor de meeste bedrijven zal het elektriciteitsnet waarop u bent aangesloten het grootste deel van de tijd in uw behoeften voorzien. Volledige stroomonderbrekingen zijn zeldzaam, meestal veroorzaakt door onregelmatige en ongewone omstandigheden. Dit betekent dat uw behoefte aan een back-up generator even zeldzaam zal zijn, een of twee keer per jaar hooguit. Onder deze omstandigheden aan is advies vragen bij verhuur aggregaat voor back-up generator wanneer de behoefte toeslaat praktischer dan het kopen en onderhouden van een stille aggregaat.

Een noodaggregaat kopen

Als u zich daarentegen in een situatie bevindt waarin de stroom vaak uitvalt, zorgt een eigen stille aggregaat ervoor dat u zelfs bij een voortdurend onbetrouwbare stroomvoorziening online kunt blijven.

Hoeveel vertrouwt u op de stroom van het net

De gevolgen van een stroomonderbreking variëren van bedrijf tot bedrijf. Als u een productiefabriek runt waar de processen tijdgevoelig zijn, kan een noodaggregaat kopen voor uw bedrijf van vitaal belang zijn om uw eigen back-upgenerator te hebben die op elk gewenst moment kan worden ingeschakeld. Als uw bedrijf echter gevestigd is in een kantoorgebouw of een winkellocatie en u alleen maar werkuren verliest, hebt u de luxe om even te wachten tot verhuur aggregaat arriveert.

https://www.vosnoodstroom.nl/