OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Maak het jezelf gemakkelijk: investeer in Shiftbase

In de personeelsplanning software van Shiftbase is het rooster zo gemaakt. Je kunt er alles in kwijt:

-dag-, avond- en nachtdiensten;

-vroege en late diensten;

-zwangerschaps- en bijzonder verlof;

-vakantiedagen.

Door met verschillende kleuren te werken, zie je in één oogopslag wie er aanwezig zijn en wie niet. Door meerdere afwezigheidstypes te gebruiken, wordt een en ander nog inzichtelijker. Je hebt een actueel overzicht van het aantal fulltimers en parttimers dat aan het werk is. Het rooster geeft inzicht in de verhouding vaste krachten en ingehuurde mensen. Maak je een (voorlopige) planning voor de rest van het jaar, dan wordt meteen duidelijk hoe het ervoor staat met de personeelskosten.

De urenregistratie van Shiftbase heeft diverse voordelen

De urenregistratie vindt automatisch plaats in Shiftbase. Bij de software hoort een app, waarmee personeelsleden via tablet of telefoon kunnen inloggen. Ze hebben 24/7 het rooster en het individuele vakantie-urensaldo tot hun beschikking. Wordt er in jouw bedrijf in- en uit geklokt? Met een vingerafdruk- of sleutelhangertechniek kan jouw kloksysteem ingebouwd worden in Shiftbase. Als je nu al enthousiast bent, gaan we je nog blijer maken. Shiftbase heeft namelijk veel meer te bieden:

-automatische plus- en min-uren registratie;

-automatische toeslagberekening;

-waardevolle informatie aan de hand van rapportages.

Overstappen op Shiftbase zal voor iedereen in de firma voordelen opleveren. Roostermakers houden tijd over. Leidinggevenden hebben een compleet overzicht van de personeelsgegevens tot hun beschikking. Werknemers klokken online in en vragen via de app vakantie aan. Bedrijfs-breed zijn dit de voordelen van Shiftbase:

-een gebruikersvriendelijke interface waar jong en oud mee overweg kan;

-geschikt voor ondernemingen met meerdere afdelingen en / of locaties;

-alle instellingen zijn te beheren, denk aan sjablonen en toegangsrechten;

-veel handige standaard koppelingen zijn al ingebouwd.

Geïnteresseerd in Shiftbase? Van maandag tot en met vrijdag is de servicedesk bereikbaar via telefoonnummer +31 (0) 23 711 40 54. Je kunt je vragen ook via de mail stellen: info@shiftbase.com. Desgewenst kan het team op korte termijn een demonstratie van het programma verzorgen bij jou op kantoor of bij Shiftbase in Zoetermeer.

https://www.shiftbase.com/nl/