OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

De kindertandarts Den Haag – Art of Teeth

Ook kinderen moeten naar de tandarts

De kindertandarts Den Haag biedt scala aan behandelingen. Naast de conserverende behandelingen voert de pediatrische tandarts ook behandelingen uit van ontstekingen en behandelt hij orale trauma’s. Bij voortijdig verlies van het oorspronkelijk gebit kan worden overwogen om een verkeerde uitlijning van het gebit te voorkomen.

Het belang van educatie

Niet alleen helpt de kindertandarts den Haag het kind het belang van de dagelijkse mondverzorging te begrijpen, maar hij of zij helpt ouders ook met advies over de selectie van tandpasta, voeding, het stoppen van duimzuigen en een breed scala aan gerelateerde onderwerpen. Pediatrische tandartsen zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Zo is kortgeleden aangetoond dat xylitol (een natuurlijke suikervervanger) jonge tanden beschermt tegen tandbederf en schadelijke bacteriën. De pediatrische tandarts richt zich op verschillende vormen van mondzorg:

Voorkomen van meer schade

Tandbederf is de meest voorkomende kinderziekte. Gelukkig is het bijna volledig te voorkomen. Naast het verstrekken van advies en informatie van artofteeth, kan de kinderarts afdichtingsmiddelen en fluoridebehandelingen toepassen om het tandglazuur te beschermen. Zo kan het risico op tandbederf tot een minimum te beperkt blijven.

Vroegtijdige opsporing

Onderzoek, röntgenfoto’s en computermodellering stellen de pediatrische tandarts in staat om potentiële orale problemen te voorspellen. Voorbeelden hiervan zijn malocclusie (slechte beet), slijtage als gevolg van tandenknarsen (bruxisme) en kaakonregelmatigheden.

Wij zijn er ook voor buitenlandse patiënten

Polen is na Hongarije de grootste bestemming voor “medisch toerisme” in Europa. Zoals iedereen weet levert Polen bekwaam medisch personeel, voornamelijk voor tandheelkundige behandeling. Maar je hoeft daarvoor helemaal niet naar Polen te reizen. Ook bij Art of Teeth kun je een Poolse tandarts raadplegen.

De tandartspraktijk zorgt ook voor een Poolse tandarts Den Haag. Zowel Nederlandse patiënten als Polen die hier tewerkgesteld zijn en hun kinderen kunnen rekenen op een deskundige behandeling van de Poolse tandarts in Den Haag. Een volledige controle, implantatie, gaatjes vullen, wortelkanaalbehandeling …. de patiënt krijgt de nodige uitleg in zijn eigen taal. Ook Spaanssprekende patiënten kunnen we in hun eigen taal ontvangen en uitleg geven bij hun behandeling.

https://www.artofteeth.nl/