OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Makelaar in Den Haag voor een huurwoning

Ook voor huurwoningen kun je terecht bij een makelaar. Expat Residence is de perfecte makelaar voor een huurwoning in Den Haag! Zodra je je hebt aangemeld, gaan zij voor jou op zoek naar een woning die aansluit bij jouw wensen. Want dat is het fijne aan deze makelaar: ze luisteren altijd naar jou en wat je precies zoekt.

Expat verhuur in Den Haag

De naam van deze makelaar zegt het al direct: ze doen ook aan expat verhuur in Den Haag. Expat Residence is gespecialiseerd in expat verhuur in Den Haag en randgemeenten, voor aan- en verhuur. De internationale werkgevers en Ambassades die in Den Haag gevestigd zijn, zijn ook bekend met deze makelaar.

Huur een huis via Expat Residence

Het aanbod van huurhuizen in Den Haag is zeer groot. Op de website van Expat Residence kun je een uitgebreid overzicht zien van de verschillende huizen die te huur staan. Je kunt selecteren op wat voor huis je precies zoekt.

Expat Residence is als makelaar gespecialiseerd in huurwoningen in Den Haag en omstreken. Als de woningen die op de website staan niet aan jouw eisen voldoen, kun je gerust contact met ze opnemen. De huurmakelaars zullen dan in actie komen en heel Den Haag afzoeken voor jouw droomhuis. Je kunt zelfs in het weekend of de avonduren contact met ze opnemen!

Vraag een intakegesprek aan

Bekijk online het aanbod van de woningen die nu te huur staan. Deze makelaar luistert naar al jouw wensen tijdens de zoektocht naar de perfecte huurwoning. Het luisteren naar jouw wensen is namelijk de eerste prioriteit. Je kunt via de website van Expat Residence een intakegesprek aanvragen. Naar aanleiding van dit gesprek gaan de huurmakelaars voor jou op zoek naar jouw perfecte huurhuis.

https://www.expatresidence.nl/