OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Opzoek naar een nieuwe wasmachine of droger? Waar moet u op letten?

 

Als u wellicht geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwe wasmachine of droger omdat uw oude wellicht een beetje oud en slecht geworden zijn. Dan is het zeker geen slecht idee om eventueel te gaan kijken voor een nieuwe wasmachine of droger. Mocht u dan een nieuwe wasmachine gekocht hebben, dan kunt u ook aangeven om uw oude wasmachine te laten meenemen door het bedrijf waar u de nieuwe wasmachine gekocht heeft. Niet iedere winkel biedt helaas deze service aan, maar toch zijn het er heel veel. Tevens heeft u ook de keuze om bijvoorbeeld voordelig uw witgoed te laten ophalen door een bedrijf als menten metaal, die oud ijzer voor u opruimen.

 

Budget opties

 

Een nieuwe wasmachine kopen is uiteraard geen goedkope aankoop, hoewel het gezien wordt door velen als een duurzame aankoop kunnen wij ons zeker voorstellen dat niet Iedereen het budget hiervoor heeft. mocht dit ook het geval u zijn, dan zou u ook kunnen kijken voor bijvoorbeeld in tweedehands was machine te kopen. Er zijn namelijk genoeg bedrijven die witgoed in Sittard aanbieden, tevens als andere plaatsen in Limburg. Voor een tweedehands wasmachine kan het zijn dat u maar iets van € 100 tot € 200 betaald minimaal, daarbij kan een nieuwe wasmachine toch wel zeker rond de € 500 kosten. Er kan natuurlijk wel het nadeel aan zitten van een tweedehands wasmachine, dat deze wellicht niet erg lang meegaat. Dit is zeker het geval als het een wat ouder model is.

 

Milieuvriendelijk van uw oude witgoed afkomen

 

Om zo goed mogelijk om te gaan met het milieu, zijn er gelukkig genoeg bedrijven die het aanbieden om uw witgoed in Sittard bijvoorbeeld snel op te halen. Vaak is het zelfs ook mogelijk om er nog een klein zakcentje aan te kunnen verdienen. Wij raden u ook altijd aan om uw oude wasmachine op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze te kunnen verwijderen. Het zou namelijk zonde zijn als u uw gewoon op straat zet.

 

https://mentenmetaal.nl/