OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Pelletkachel in Eindhoven

Wil jij ook een pelletkachel in Eindhoven hebben? Dan raad ik je zeker aan om naar Alles Voor Warmte in Breda te gaan! Wij hebben hier onze pelletkachel gekocht. Ik moet eerlijk zeggen, ik vraag me af waarom we het niet eerder gedaan hebben.

Geen dekentje meer nodig

Het is echt zo heerlijk om thuis te komen en die kachel aan te steken. Het huis is dan binnen de kortste keren heerlijk warm. Vroeger voelde het huis nog wel eens kil aan. Dan lag ik met een dekentje op de bank in de hoop dat ik het wat warmer zou krijgen.

Dat dekentje is nu echt overbodig! Ik kan heerlijk op de bank hangen met een glaasje wijn en de tv aan zonder dekentje. De pelletkachel verwarmt de kamer echt optimaal.

Aszuiger en afvoer

Alles Voor Warmte zit in Breda, dat betekent dat het niet zo ver weg is als je in Zeeland of Limburg woont. Daarnaast geven ze ook nog eens onwijs goed advies. Wist ik veel wat er allemaal bij een pelletkachel komt kijken? Nou, eigenlijk is het helemaal niet zoveel.

Het enige wat je verder nog echt moet hebben is een aszuiger en een afvoer. Maar daar kunnen ze je bij Alles Voor Warmte echt alles over vertellen!

https://allesvoorwarmte.nl