OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Professioneel reinigen: breng elke uitdaging tot een goed einde

Glas en gevels reinigen met producten van nu, die het werk veel eenvoudiger maken. Dat kan met de glazenwassersbenodigdheden van Telewashwinkel. Dit bedrijf heeft ruim 2500 producten voor reiniging op grote hoogte, van telescoopstelen en hogedrukreinigers tot watertanks met verschillende afmetingen, zoals de 1000 liter-uitvoering. De materialen, die bestaan uit traditioneel gereedschap, maar ook uit installaties voor commerciële voertuigen en Reverse Osmose-systemen, hebben een hoge kwaliteit. Deze groothandel heeft een ruime keuze tegen scherpe prijzen. Of u nu een telescoopsteel van 1 meter nodig hebt of van 18 meter, Telewashwinkel heeft voor iedereen het juiste product!

Glazenwasserswinkel met een uitstekende service

Naast glazenwassers- en gevelreinigingsproducten met een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt deze onderneming een goede service waarbij klantvriendelijkheid en eerlijkheid voorop staan. De medewerkers hebben veel ervaring en beantwoorden graag al uw vragen. Ze denken met u mee en geven u een deskundig en eerlijk advies. Telewashwinkel heeft een telescoopsteel van het eigen merk Formula One. Het voordeel van deze stelen is dat ze beschikken over een dubbele laag, die ze sterker maakt dan vergelijkbare aluminium producten. Andere populaire artikelen van deze professionele glazenwassersshop zijn de eenvoudige startersets. Ook een kunststof watertank 1000 liter waarin een glazenwasser eenvoudig een grote hoeveelheid water kan vervoeren heeft Telewashwinkel uiteraard in het assortiment.

Telescoopbewassing en hogedrukreiniging

Werkt u graag met glazenwassersmaterialen van een goede kwaliteit, dan kunt u artikelen van diverse bekende merken eenvoudig bestellen in de webshop. Daarnaast het is het mogelijk om zonder afspraak langs te komen in de showroom van Telewashwinkel in Leiderdorp. Telescoop stelen en onderdelen voor telescoopbewassing heeft deze onderneming altijd op voorraad. Verder vindt u talloze andere producten waarmee u efficiënt en professioneel kan reinigen op grote hoogte, zoals een koudwater- en warmwater hogedrukreiniger.