OBS Beukenlaan
Image default
Zakelijk

Unieke zalen voor diverse gelegenheden in Eindhoven

Viert u binnenkort uw verjaardag of jubileum? Een unieke locatie maakt uw avond nóg feestelijker. Daarnaast is het ook fijn om de organisatie van een drukke avond aan een ervaren sales team over te laten. Zo worden de zorgen uit uw handen genomen en kunt u zich richten op uw gasten. 040 Congress & Events in Eindhoven heeft jarenlange ervaring in het organiseren van feesten en partijen en helpt u graag bij het vervullen van uw droomavond. 

040 Congress & Events beschikt over 22 multifunctionele zalen, van 2 tot 2500 personen, voor diverse gelegenheden. De zalen zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde avond. Viert u uw feest in 040 Congress & Events? Dan geniet u al van de volgende voordelen:

  • Eén aanspreekpunt binnen het ervaren sales team
  • Mogelijkheid om zaal volledig naar eigen wens in te richten
  • Arrangementen op maat mogelijk
  • Diverse culinaire mogelijkheden
  • Verschillende overnachtingsmogelijkheden
  • Zeer goed bereikbaar door de ligging aan de A2
  • Gratis parkeren voor haar gasten 

Zakelijk event? Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw zakelijke event? 040 Congress & Events beschikt over meerdere congreszalen. Viert u het uitgebreid? De grootste zaal heeft een oppervlakte van maar liefst 900 m2 met een plafondhoogte van 6 meter. Daarnaast beschikt de zaal zelfs over een autolift. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het sales team staat u graag te woord om de mogelijkheden voor uw event te bespreken.  

Hotel Eindhoven

040 Congress & Events bevindt zich in hetzelfde pand als Hotel Eindhoven. Ideaal voor feesten die tot later doorgaan en voor internationale genodigden. Vanaf Hotel Eindhoven is het namelijk maar 16 minuten rijden naar Eindhoven Airport.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in het huren van een zaal in Eindhoven van 040 Congress & Events? Bezoek dan de website of neem telefonisch contact op met 040 211 60 33.

https://www.hoteleindhoven.nl/