OBS Beukenlaan
Image default
Zakelijk

Kever onderdelen bestellen

Heeft u onderdelen nodig om uw Kever om te laten bouwen, of om zelf aan uw Kever te kunnen sleutelen? Dan kunt u de juiste onderdelen morgen al in huis hebben. Bij Paruzzi hebben we jarenlange ervaring in het ombouwen van klassieke Volkswagens en zijn we gespecialiseerd in het verkopen van losse onderdelen. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte onderdelen in ons assortiment voor verschillende VW modellen. Of het nu gaat om remmen, velgen of bumpers, bij Paruzzi zult u het vinden. Als u vandaag nog voor 15.00 uur uw Kever onderdelen bestelt, dan worden deze direct verzonden.

Kever ombouw

Het ombouwen van Kevers is begonnen in Amerika, omdat mensen daar graag met het autootje in de woestijn wilde kunnen rijden. De omgebouwde Kever werd ook gebruikt om mee te racen in de Baja woestijn in Mexico. Zo is de Kever Baja ontstaan, die vandaag de dag nog steeds erg populair is, ook in Europa. Als u erover denkt om uw Kever om te bouwen in een Baja, dan is dit erg eenvoudig. Bij Paruzzi kunt u een compleet Baja pakket bestellen, dat alle onderdelen bevat voor de Kever ombouw. Door uw Kever om te bouwen profiteert u van nieuwe rijeigenschappen waarover de standaard Kever niet beschikt.

Volkswagen specialist Paruzzi

Bij Paruzzi hebben we verstand van Volkswagens en alles wat hiermee te maken heeft. We beschikken over een showroom met magazijnen in Yerseke, en natuurlijk hebben we ook onze eigen website. Hierop kunt u ons gehele assortiment terugvinden, maar ook veel handige en interessante informatie. U kunt bijvoorbeeld handleidingen vinden voor het installeren van specifieke onderdelen. Als u hiermee niet verder komt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven u met alle plezier aanwijzingen en advies, zodat u de klus wel geklaard krijgt. 

 

https://www.paruzzi.com/

Gerelateerde artikelen

Klantenservicetelefoon.nl: voor alle belangrijke telefoonnummers!

Autotheorie in 1 dag | 123-theorie

Waarom is het zo belangrijk om de juiste motorverzekering te kiezen in Nederland? Lees het direct!