OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Vaar door de grachten van Rotterdam

Ervaar Rotterdam op een unieke manier

De BBQ boot Rotterdam in een unieke gelegenheid om te genieten met vrienden, famillie of collega’s op de maashaven. Rotterdam is de stad waar verschillende boottochten worden georganiseerd. We hebben dan ook veel boten beschikbaar voor gasten van 30 tot en met 600 personen. Alle boten zijn voorzien van de nieuwste geluidsapparatuur en ervaren schippers.

Heerlijk eten op het water

De BBQ boot is een begrip in Rotterdam en jarenlang is Event op het water hier actief voor de gezellige vaartochten. We hebben gediplomeerde koks in huis die met plezier uw vlees marineren. Voor de BBQ boot arrangement kunnen we samen met u een programma samenstellen voor uw gasten. De opties zijn dan ook eindeloos en alles is bespreekbaar voor dit arrangement. Een aantal BBQ boot arrangementen die zijn uitgevoerd zijn “BBQ SUMMER HOUSE EDITION” de “Salsa BBQ boot”en “Vrijmibo BBQ boot Rotterdam” Alle concepten zijn bespreekbaar en daarnaast kan het ook worden gekoppeld aan bijvoorbeeld een thema. Denk aan Halloween BBQ, Disney BBQ of een 80s edition. Niks is onmogelijk voor de BBQ Boot bij Event op het Water. We garanderen uw een event waar nog lang over zal worden gepraat.

Vrijdagmiddag borrels op het water

Onze personeel heeft alle kennis en service in huis zodat u optimaal kunt genieten van de BBQ boot event met u gasten. Elk BBQ boot in Rotterdam heeft zijn eigen unieke kenmerken. Zo hebben we een boot voor 500 personen met een unieke dakteras maar ook een BBQ boot voor 50 personen met een cocktailbar. Elke BBQ boot zal zorgen voor een unieke beleving. Op onze website van Event op het Water kunt u video’s en foto’s terugzien van BBQ boot arrangenementen die met succes door ons zijn uitgevoerd. Kortom de BBQ boot arrangement kan zorgen voor mooie momenten met uw vrienden, famillie, kennissen of collega’s. Voor meer informatie voor dit arrangement kunt het contactformulier op onze website invullen.

https://eventophetwater.nl/borrelboot-rotterdam/

Gerelateerde artikelen

HSS boren

Stalen deur in Dordrecht

Ontwerpen van metalen constructies