OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Vaar met de Partyboot ook tijdens Covid-19!

Partyboot

Op zoek naar een mooie unieke locatie die niet standaard is en wat u gewend bent? Dan is Event op het Water de juiste partij om mee samen te werken. Heeft u al eens gedacht om een boot te huren om samen met uw gezelschap te genieten op een manier die u nog niet eerder gedaan heeft? Dan is een partyboot van Event op het Water echt iets wat de moeite waard is. U kunt de Partyboot huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Uiteraard varen wij door de hele Benelux, maar dit zijn onze vaste locaties. We heten u graag van harte welkom bij ons aan boord. We hebben een groot en divers aanbod aan boten. Met 10 verschillende partijboten en diverse connecties met vele andere rederijen is ons aanbod groot en divers. Elke boot is uniek en anders en heeft haar eigen unieke kenmerken. Wij zullen u niet teleurstellen. Bij ons geniet u van de beste service, de heerlijk drankjes, het prachtige uitzicht en uw gezelschap! Kijk snel op Partyboot voor meer informatie. Wij helpen u graag verder en zullen zorgen voor een onvergetelijke dag voor u en uw gezelschap.

Varen met Partyboot Rotterdam tijdens Covid-19

Bent u het ook zat om thuis te zitten en heeft u ook behoefte aan gezelligheid tijdens deze onwerkelijke tijd waar we in leven? En wilt u een uitje plannen en wel de genomen maatregelen handhaven? Partyboot Rotterdam is een varende evenementenlocatie met enorm veel mogelijkheden en vrijheden, waarbij uw veiligheid en die van uw gasten gewaarborgd kan worden! We hebben een divers aanbod voor u als het gaat om lekker eten en drinken. Wij werken samen met een goede cateraar die voor u en uw gezelschap heerlijke dagverse bereide gerechten klaar maakt. Uiteraard hanteren wij de geldende regels die gesteld zijn vanuit het kabinet. Ook als het kabinet onverwachts de maatregelen aanpast, kunnen wij hier snel en goed op inspelen en komt het doorgaan van uw event niet in gevaar. Of u nu een heerlijke walking dinner of een gezellige high tea wilt, Partyboot Rotterdam is voor al deze gelegenheden zeer geschikt en bezorgt u een onvergetelijk moment waar u het later nog vaak over zult hebben met u vrienden en familie.

Met plaats voor 80 gasten momenteel is Partyboot Rotterdam een grote boot. Normaal kunnen wij plaats bieden voor 250 gasten maar door de gestelde maatregelen is dit momenteel niet mogelijk. De boot beschikt over drie verschillende zalen en een riant buitendek, waardoor de boot ook zeer geschikt is voor verschillende doeleinden en biedt het u veel mogelijkheden. Vanuit de lounge op de bovenste verdieping loopt u door de openslaande deuren naar het buitendek waar u de unieke skyline van Rotterdam kunt bewonderen. Of het nu s ’avonds of in de middag is, Rotterdam is en blijft uniek. Wie wil dat nu niet? Deze unieke varende evenementenlocatie in Rotterdam en omstreken is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals, feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, uitvaarten, jubilea en bedrijfspresentaties.

https://eventophetwater.nl/