OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Vertrouw op een specialist met jarenlange ervaring!

Vertrouw op een specialist met jarenlange ervaring!

Membraan filtratie is een aanrader voor veel wensen. Membraan filtratie is een speciale scheidingstechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een membraan. Dit is als ware een zeer fijn filter, dit scheidt stoffen op grootte. Zelfs opgelost stoffen afvangen is zelfs mogelijk, tenminste als de moleculen groot genoeg zijn. Een membraan kan dus worden gezien als een moleculaire zeef. Hierdoor gaat bijvoorbeeld wel water maar geen grotere moleculen zoals schimmels of bacteriën.

Een geschikte type is leverbaar voor alle denkbare wensen

Op zoek naar een passend trilzeef? Een trilzeef is geschikt voor de meeste zeefwerkzaamheden. Dit is een duurzame oplossing om zeefwerkzaamheden te verrichten en is goedkoop mogelijk. Dit efficiënte en effectieve zeef zorgt voor ultrafiltratie. Gekozen kan er worden uit allerlei verschillende maten en uitvoeringen. De zeef die Aqua D&S levert, deze is instelbaar en voldoet aan de recente CE-normering.

Voorkom bacteriën en ziektes

Verkeerde bacteriën buiten de deur houden, dit is belangrijk voor de gezondheid! Legionella bacterie is vaak te voorkomen door de juiste voorzorgsmaatregelen. De beoordelingsrichtlijn dient te worden nageleefd. Aqua D&S is de specialist op het gebied van legionellapreventie. De werkwijze is gericht op resultaat en staat voor het voorkomen van legionella besmetting. Deze techniek voldoet aan de hoogste normen en laatste wettelijke eisen om de legionella bacterie te voorkomen.

Kies voor een betrouwbare partner

Aqua D&S is al jarenlang een betrouwbaar specialist. Dit bedrijf heeft veel tevreden klanten die gebruik maken van de voordelige diensten. De hoogst mogelijke kwaliteit en dienstverlening op maat aanbieden, dit is het streven van dit bedrijf. Tevreden klanten spreken boekdelen in de positieve reviews. Reken ook op de vakkennis en betrouwbaarheid van een echt goede aanbieder. U kunt rekenen op dit bedrijf voor al uw wensen. Bekijk zelf wat de mogelijkheden zoal zijn!

https://www.aquadns.nl/