OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Weggooien is zonde, gun kantoormeubilair een tweede ronde

Bureau gebruikt

Als u een gebruikte bureau, dan is de hoogte en het gebruiksgemak van groot belang. Nieuw hoeft een bureau echter niet te zijn. Om het milieu te ontzien en goed kantoormeubilair nog een tweede ronde te gunnen bespaart u een hoop geld. U kunt kiezen uit handmatig verstelbare kantoormeubelen, maar ook uit elektrische kantoormeubelen of de varianten met een slinger.

Schuifdeurkasten gebruikt

Als u schuifdeurkasten gebruikt, dan zijn goedwerkende schuifdeuren onmisbaar om het geheel naar behoren te laten functioneren. Schuifdeurkasten, ook wel archiefkasten genoemd, zijn in diverse hoogtes en kleuren verkrijgbaar.

Bureaustoel gebruikt

Gebruikte bureaustoel wil nog niet zeggen dat de stoel niet meer naar behoren gebruikt kan worden. Een bureaustoel moet goed zitten en de mogelijkheid hebben om naar eigen wens in te stellen. Elk mens heeft een voorkeur voor zithouding. Een stoel die daarop ingesteld wordt, zal een hoop lichamelijke klachten kunnen voorkomen. Belangrijk is de bureaustoel gebruiikt en bureau gebruikt op elkaar af te stemmen om zo ergonomisch te werken.

Ladeblok gebruikt

Een ladeblok gebruikt in uw werkruimte houdt uw werkomgeving opgeruimd en uw documenten geordend. Een lust voor het oog en heel praktisch.

https://shop.jankorevaarhandel.nl/