OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Welk soort tuinmeubel past bij uw tuin?

U heeft net uw tuin klaargemaakt voor de zomer en wilt zorgen voor de finishing touch. Dit kan bijvoorbeeld met lampjes, bloemen en planten of een leuke tuintafel. Heeft u interesse in een loungehoek of tuinbank in uw tuin? Houdt u meer van een robuuste uitstraling of van een bohemien uitstraling? Lees hieronder welke tuinbanken er zijn voor in uw tuin!

De houten tuinbank

Bij een tuinstoel denkt u al snel aan een houten tuinbank. Een soort tuinmeubel is een veelzijdig item voor in uw tuin. Houten tuinbanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten en heeft zijn natuurlijke karakter te danken aan het stevige houten materiaal. Dit maakt de bank dan ook geschikt voor de meeste tuinen. Daarnaast is deze soort bank gemakkelijk te combineren met andere tuinmeubels.

Naast de simpele houten tuinbank zijn parkbanken ook steeds populairder aan het worden. Een parkbank past door zijn uiterlijk in bijna elke tuin. Ze kunnen aankleed worden met grote of kleine kussens. Doordat parkbanken niet heel zwaar zijn, kunnen ze makkelijk verplaatst worden.

De loungebank

Net als houten tuinbanken zijn loungebanken ook te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen en van uw tuin kunt u kiezen uit verschillende materialen loungebanken. Door de kussens bij de loungebanken zitten ze erg comfortabel. Er zijn zelfs loungebanken waar u naast alleen zitten, ook op kunt liggen. Houdt u meer van loungestoelen? Ook deze combineren mooi met een grote loungebank. U kunt er zelfs voor kiezen om uw loungebank het hele jaar door te laten staan. Er zijn tegenwoordig vele loungekussen te verkrijgen die zowel in de zomer als in de winter in de tuin kunnen liggen. Daarnaast is het bij loungebanken – en stoelen ook comfortabel om een loungetafel aan te schaffen. Zo kunt u tijdens warme zomeravonden genieten van hapjes en drankjes vanuit uw loungebank – of stoel.

Onder de categorie loungebanken kunt u ook kiezen voor een zogenaamde loveseat. Een loveseat is een soort tuinbank die geschikt is voor twee personen. Vandaar de naam loveseat. Ook van dit soort tuinmeubel zijn er vele soorten te verkrijgen. Zowel zitten als liggen kan op een loveseat.

https://www.outsidemeubelen.nl/