OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Zorgeloos vakantie vieren? Camping de Rimboe!

Moeiteloos ontspannen op Camping de Rimboe

Er is nooit een verkeerd moment om aan vakantie te denken. Sterker nog: wegdromen naar een mooie vakantieplek is heerlijk ontspannend. Nóg fijner is het natuurlijk om die heerlijke vakantie ook gewoon waar te maken. Camping de Rimboe is zo’n oord waar u lekker kunt bijkomen van alle vermoeienissen en weer eens echt tijd hebt om zorgeloos te ontspannen. Een betere kampeerplek is nauwelijks denkbaar.

Bosrijk genieten

In de natuur zijn doet elk mens goed. Er zijn tenminste bijzonder mensen die in een bos wandelen geen goed doet. Wilt u bosrijk ontspannen en vakantie vieren zoals het bedoeld is? Camping de Rimboe heet u van harte welkom. Camping de Rimboe is een mooi uitgangspunt voor lange wandelingen en fietstochten. Nooit een gevoel van saaiheid ervaren, en alweer uitkijken naar die volgende vakantie: Camping de Rimboe is dé plek om heerlijk tot uzelf te komen, zonder al die dagelijkse to-do’s.

Kamperen of een vakantiehuis huren?

Bent u een echte doorgewinterde kampeerder? Haal uw caravan uit de stalling of de tent van zolder, en trek er op uit naar de Veluwe. Na een korte autorit begint uw vakantie al. Of bent u meer een huisjeshuurder? Dan hoeft er niet eens een caravan te worden geïnstalleerd of tent opgezet. U draait de sleutel om, en het grote vakantie vieren op Camping de Rimboe kan beginnen. Een vooruitzicht om nu al bij weg te dromen toch?

Baantjes trekken en lekker plonsen

Na die prachtige wandeling of fietstocht heeft u vast zin om een duik in het verwarmde zwembad te nemen. En nu dat boek uit is, heeft u daar vast nog meer de tijd voor. Elke dag baantjes zwemmen is een goed voornemen, maar neem u vooral ook voor dat u zeker nu niets hoeft. Het is niet voor niets vakantie!

https://derimboe.nl/kamperen/