OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Relatietherapie Rotterdam die echt helpt

Effectieve sessies voor relatietherapie Rotterdam

Machteld van der Heul zet als relatietherapeute u als mens centraal. Zij werkt niet vanuit vaste schema’s, maar zoekt uit hoe uw relatieprobleem is ontstaan en hoe het in stand wordt gehouden. Zij onderzoekt ook de kwaliteiten die u heeft en hoe u deze positief kunt gebruiken tijdens uw relatietherapie in Rotterdam. Met behulp van intensieve gesprekken en oefeningen pakt u bij Therapie van der Heul in vijf tot tien sessies het kernprobleem aan.

Relatietherapeute in Rotterdam zet uw relatie weer in beweging

Machteld hanteert een persoonlijke, integratieve aanpak waarbij uw gehele persoonlijkheid belangrijk is. Zo kan spanning zich bijvoorbeeld ook uiten in lichamelijke klachten. Bij deze relatietherapie Rotterdam gaat de therapeute niet uit van één oorzaak voor de problemen, maar bekijkt zij uw relatieprobleem vanuit verschillende invalshoeken. Zij helpt u als partners om los te komen uit het probleem, zodat er weer beweging in uw relatie komt en u weer verder met elkaar kunt gaan.

Therapie van der Heul: uw eigen hulpbronnen aanboren

Machteld van der Heul heeft sinds 2011 een praktijk voor psychotherapie en relatietherapie in Schiedam. Zij ondersteunt mensen graag in het proces om hun eigen krachten te versterken. Uw manier van denken en handelen hebben invloed op het ontstaan van klachten en problemen. Bij Therapie van der Heul leert u dat uw persoonlijke eigenschappen ook groei mogelijk maken. Waarschijnlijk heeft u al veel problemen het hoofd geboden in uw leven. Nu dat even niet lukt, kan Machteld u een duwtje in de goede richting geven.

In het kennismakingsgesprek bespreekt u met Machteld uw situatie, waarna zij een behandelplan maakt. Wilt u op basis van dit plan verder met relatietherapie in Rotterdam, dan gaat u werken aan de doelen uit het plan. Door de doelen toe te passen in uw dagelijks leven komt u steeds dichter bij het bereiken van uw einddoel!

https://therapievanderheul.nl/