OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Aankoopmakelaar te Dordrecht en Gorinchem

Ben jij op zoek naar de woning van je dromen? Wil je verhuizen en ben je daarom je mogelijkheden op de woningmarkt aan het verkennen? Een makelaar kan je daar goed bij helpen. De aankoopmakelaars van Wiebox Makelaars zijn je dan ook graag van dienst. Wij zijn een makelaarskantoor in Dordrecht en Gorinchem dat mensen begeleidt bij het kopen van huizen.

De woning van je dromen vinden

Het vinden van de woning die precies aan jouw wensen voldoet is niet altijd even eenvoudig. En wanneer je die woning gevonden hebt, moet je mogelijk ook nog de strijd aangaan met andere geïnteresseerden. Wiebox Makelaars helpt jou graag bij het maken van een selectie van woningen die aan jouw eisen voldoen. We kunnen op basis van deze selectie vervolgens bezichtigingen gaan inplannen.

Ervaren makelaars

Tijdens de bezichtiging staan we je bij. Zo kunnen we op aspecten letten die jou misschien in eerste instantie ontgaan. Bij serieuze interesse gaan we dieper op onderzoek. Zo kunnen we bijvoorbeeld een bouw- technokeuring laten uitvoeren. Als alles in orde is gaan we onderhandelen over de prijs. Onze makelaars beschikken over de ervaring om er gunstige voorwaarden voor je uit te slepen. Ook bij de overdracht en na verkoop helpen we je.

Bel voor meer informatie!

Voor meer informatie over onze dienstverlening of een afspraak voor een waardebepaling kun je vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 018 3763824 (Gorinchem) of 078 2060311 (Dordrecht).

https://www.wiebox.nl/